Tuesday, 7 June 2016

JJCM DI SUNGAI PETANI

Assalammualaikum wbt.....


Kali ini aku nak kongsikan sesi JJCM aku di Sungai Petani (SP)....sebenarnya dah lama dah citer ni ...baru sekarang ada masa sikit untuk aku tulis dalam blog aku nih....time bulan puasa laaa baru kau sibuk nak cerita pasal makan kannnnn.....hehehhehe....ni kira sebagai dugaan kita laa kan..tengok gambar makanan....hahahhaha....Jommmm kita tengok kedai makan mana jadi pilihan ktorang......




Monday, 30 May 2016

MANA PERGI MOOD AKU UNTUK UPDATE BLOG???






Assalammualaikum wbt.....


Fuhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....berhabuk sangat dah blog aku ni.....ni dah nak masuk bulan Jun 2016....cuba tengok berapa banyak entry jer yang aku buat sepanjang tahun ni.....baru 18 entry....teruk nyeeeeee.....huhuhuuhuhuh.....


Thursday, 21 April 2016

SELFIE YANG PALING BERANI






 Assalammualaikum wbt.....


Selfie???? ermmmmmm......Aku antara orang yang tak pandai nak selfie.....ok tak statement aku tuh??? hahahahah....tapi secara ikhlasnya memang aku tak reti nak selfie...aku dalam dilema.....bila nak selfie....aku tak tau nak senyum macam mana...kah kah kah....serius weiiii....nampak macam kaku giler senyuman aku....macam tak ikhlas.....hahahahhaha....dan sebab itu lah...aku tak berminat nak selfie.....menyampah tengok senyuman "palsu" yang aku sendiri hasilkan....hahahhaha.....tapi kali ini aku bukan nak cerita pasal selfie aku....aku nak cerita pasal selfie yang paling berani.....apakah????? meh tengok sampai habis yer.....heheheheheh



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...