Monday, 30 May 2016

MANA PERGI MOOD AKU UNTUK UPDATE BLOG???






Assalammualaikum wbt.....


Fuhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....berhabuk sangat dah blog aku ni.....ni dah nak masuk bulan Jun 2016....cuba tengok berapa banyak entry jer yang aku buat sepanjang tahun ni.....baru 18 entry....teruk nyeeeeee.....huhuhuuhuhuh.....


Aku tak tau laaa nape teruk sangat prestasi aku kali ni......sibuk pasal kerja pun memang betul sangat.....kerja datang bertimpa-timpa....hari jumaat lepas baru lepas hantar report kat boss....lega sikit otak aku...baru ada masa nak tengok blog aku ni....tapi bila tengok blog aku....mood untuk update tu tak tau hilang ke mana.....nak bukak blog aku sendiri pun aku tak ada mood...macam mana tu kan???? mungkin sebab selama ini aku bekerja dengan tersangat tekun sampai bila tiba kerja sudah makin berkurang aku perlukan masa untuk merehatkan minda....tak nak pikir apa-apa untuk seketika....bagi tenang dulu jiwa aku.....bila dah tenang baru laa ada semangat untuk update blog dan terjah blog kengkawan.....


sebenarnya banyak benda aku nak kongsikan dengan korang semua.....cerita pasal kerja luar aku tahun lepas pon tak habis lagi....cerita tahun ni pon banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk yang aku kongsikan.....tunggu laa yer kemunculan entry aku nanti.....sebelum aku akhiri entry aku kali ini...aku bagi hint antara perkara yang akan aku kongsikan nanti......



Sungai Petani

Jalan 11

Arigato

Kamsahamida



Boleh teka???? heheheeheheh



Auto publish :   3.30 pm  30.05.2016














16 comments:

  1. DM!!!! Rindunya!! gi Jepun ke, gi Korea ke? hahaha..takde mood, blogwalking la dulu.nanti lama-lama muncul lah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh....tgh nk ternak mood utk bw ni sal....

      Delete
  2. fuh! nak cari mood balik untuk blogging slps lame tak update blog memang susah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...kena usaha lebih nk bg ada mood balik kannnn

      Delete
  3. Knock knok! Assalamu'alaikum! Ada orang kat umah tak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...heheheh...ada2...tp tn umah masih menyorok...hahaha

      Delete
  4. ♪♫ Rinduuuuu,..rindu serindu-rindunyaaaa! ♫

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa....siap nyanyi laagi ni haaa.....mekasehhh....hahahahha....rindu nak lepak umah farrah....tggu yerrrrr.....kita dtg bwk buah tgn...heheheheh

      Delete
  5. slow-slow yunk
    akak pun baru ni nak catch up balik
    sayang juga kalau biar terkubur gitu aje blog kan

    ReplyDelete
  6. kira akk rajin sikit dr deanna sbb entry ada 28 setakat ini...wuahaha.

    ReplyDelete
  7. Welcome Back Deana... cepat cepat update... ramai nak baca ni..

    ReplyDelete
  8. Salam sis... moga mood nak menulis tu muncul lagi ya..hehe
    apapun yg penting utamakan dahulu..:)

    ReplyDelete
  9. take ur time..we still remember u...tggu KD buat comeback!

    ReplyDelete
  10. mood memang kejap ada kejap memain.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. jangan ilang lelama k.. hehe selamat hari raya DM.. maaf zahir batin =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...