Saturday, 25 October 2014

ALHAMDULILLAH...DAH DAPAT

Assalammualaikum wbt...

Hari tu aku de beli tudung online..seperti yang aku citer di sini ...dan alhamdulillah penantian aku berakhir dengan berita gumbira...syukur sangat2....hihhiihihi



Aku terima bungkusan ni hari jumaat..24 oktober...sbnrnye mungkin dh sampai lgi awal...tp aku lupa nk tya kt opis sama ada bungkusan dah smpai @ x...yelaa..aku skg tengah keje kt luar..so masuk opis pon pepagi...tu pon jap jer...pastu dlm kul 5 ptg bru masuk opis...tu pon jap gak...mekasih bebanyak kt member opis yg tolong amik kt pigeon hole..hehehehe


Haaaa...ni laa tudung yg aku beli tuuu..de 3 helai...warna tudung yg aku dapat agak berbeza skit ngn gmbr..aku tgk tudung biru tu..dlm gmbr mcm biru ngn grey...skali dtg...biru ungu kooo...hahaahhaah...pe ku nk wat ngn tudung tu ekk...aku xsuka purple..patut x aku pakai??? Purple dia skit jerr...tp still aku rsa gelisah bila de warna tuuu...hehehehehe...nti lah aku pikir...warna hijau dia chantek..aku bli hijau 2...aku igtkan len2 warna...rupanye sama jer warna nyeee...pada aku..aku xkisah sgt warna len dr dlm gambar..coz tu perkara biasa kalau bli online...risiko tggung sndiri...hehehhehheeh...jnji tudung tu labuh..so leh laa pakai lepas ni...

Nak aku share aku bli kt mne??? Hmmmm...aku rasa aku xbrapa nk galakkan korang bli kt tpt yg aku bli..coz respon dia lambat...cuma hrtu..dia mtk maaf kt aku coz lmbt bgtau...so aku maafkan laa dia...hehehehehehe....cuma aku nk pesan kepada peniaga2 online ni...kalau lambat respon status barang yg pelanggan dah bayar@beli...sila laa mohon maaf...sekurang2nye sejuk sikit hati pelanggan...macam aku ni haaa...bkn laa kejam sgt sampai nk paksa barang tu sampai esok jugak..tapi biar laa de penjelasan....senang kannn...yang penting pelanggan hepi....kalau dia hepi...mgkin dia repeat order...so kesimpulannye...aku nk x repeat order?? Hmmmm....xkot...aku de alasan sendiri....hihiihhi

8 comments:

  1. shawl ke?
    cantik warna tu.
    btw, nanti buat la review buku tu ehh. sy pernah cari kat bookstore tapi takde. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan shawl..tdung denim soft awning..saiz xl..hehehehe..insyaAllah...kalau de kesempatan sy review buku tu..(^_^)

      Delete
  2. mun sik maok nak purple ya, bg kmk jak la. hahahaha. aoklaj, mun beli on9, nang bezalah nak. sikpa la, still boleh pakey.

    cuma mun cx , cx sik maok dah beli dgn org ya kelak. lambat tek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah...nyalah..nang da beza..tapi redha jak lah...

      Delete
  3. dah byk dgr rungutan beli online ni . selalunya bab warna dan material . sis lak jenis yg mesti nak belek baru beli ... tudung purple tu blh je jual or hadiahkan jer kat org ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh..tu laa..tp nsb baik yg sy bli ni warna dia ok..walau pon de purple...redha jer laaa...

      Delete
  4. dah xpakei mek hari selasa hari yaa...tapi sedih skit laa nak makei...sedih tapi redha...hahaahahaah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...