Thursday, 9 July 2015

TERIMA KASIH JARI YANG MANIS

Assalammualaikum wbt....



Pada suatu hari....aku mendapat 1 sampul surat....mula-mula rasa terperanjat...coz tak sangka dapat bungkusan...ehh yeke terperanjat??? kejap yer..tengah pikir balik....terperanjat ke tidak ek.....ohhh...yeeeee....memang terperanjat coz betul-betul tak sangka....ini bukan buat-buat terperanjat tauuu....heheheheh.....tapi bila tengok tulisan...aku dah tau dah sapa punya angkara...hahahhahahaah....sape lagi kan....empunya jari yang manis....dah tentunya la Jari Manis aka JM...hehehehhe....then baru teringat yang JM pernah bagitau dia pos something....adehhh..macam mana boleh lupa.....hahahahahah....




Dapat jer sampul tu terus nak bukak coz teruja nak tau apa yang ada dalam sampul tuhh....bila bukak....tuuuu diaaaaa aihhhhh.....banyak yang JM bagi....terima kasih bebanyak kat JM coz sudi hantar hadiah nihh....meh aku kongsikan apa yang JM bagi......hiihihih




Ada poskad korea uollsss.....siap ada kata-kata hikmah lagi....moga-moga impian jejak kaki kat korea tu tercapai laa kannn...hihihihihi.....








Lagi JM bagi mini sejadah....chantik warnanya....aku suka kaler-kaler cenggini....nanti leh aku letak dalam beg telekung dalam kete aku...senang nak guna bila berada diluar atau masa outstation.....lagi ada fridge magnet dari lombok dan buah tamar...haaaa.....banyak kan.....kepada JM....terima kasih sekali lagi coz sudi bagi hadiah ni....sangat bermakna tauuu....tak kira la hadiah murah ke mahal...yang penting tanda penghargaan daripada sahabat....itulah nilai sebenar....jangan dipandang pada harta benda kerana ia tidak bermakna apa-apa berbanding sekeping hati yang ikhlas dalam persahabatan.....tak gitu.....hihiihihih



















42 comments:

  1. Best kan dapat kejutan..tahniah :-))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ishh..posmen ni kan...cam nk hantar by hand je hihih

      Delete
    2. posmen busy...hehehe.kad raya blogger je dah 3 guni

      Delete
    3. lor dah dekat.. antor jee laa by hand... iskkss...

      Delete
    4. JM tu kn pemalu orgnye....haahahah

      Delete
    5. Xsgka sy pandai..hik hik hik

      Delete
  3. alhamdulillah rezeki deanna lagi. indahnya silaturrahim di dunia maya.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah . rezeki Deanna dapat hadiah dari JM

    ReplyDelete
  5. ahahaha...boleh lak tu nak fikir balik terperanjat ke tidak...TANJAT gugirl baca entri ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS pon terfikir2... Nak terperanjat ke x...

      Delete
  6. Replies
    1. Sweet Heart saya... he he he...

      Delete
    2. mallluuuuu!! tekup muka ngan tisu

      Delete
    3. Mn muat tisu tu JM..kena pakai pinggan...hahahaa

      Delete
  7. ayat perenggan last tu buat JM terharu sob sob sob..sama-sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tergaru, eh terharu..

      Delete
    2. SS...senang nak masak..hahaha

      Delete
    3. pastikan ada bawang merah dan bawang putih

      Delete
    4. Bawang tu wajib tuh...heheeh

      Delete
  8. ayat last tu memang terharu.. Jm ni mmg baik hati kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuk!!! uhuk!!!! makacih Cuida

      Delete
    2. Heehehee...jari dia pun dh manis..harus laa hati pun manis...

      Delete
  9. tahniah sis D sejadah cute tu memang comel

    ReplyDelete
  10. tahniah kak Deanna.moga tercapai cita-cita nak jejak ke Korea.

    ReplyDelete
  11. Jari Yang Manis memang suka buat angkara... keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaha...dia mmg suka wat angkara surprise

      Delete
  12. tahniah D ! banyaknya sis JM hantar.. hehehe

    ReplyDelete
  13. sis jm mmg pemurah . dok kerja kat area yg sama min pos gak ke ... heheheeee ... masing2 busy . maklum je lah kan ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...