Tuesday, 19 January 2016

Sentuhan Awesome Makeup Artist FarizSha D'Touch


Assalammualaikum wbt....



Ada tak kengkawan yang tengah nak cari makeup artist (mua) untuk majlis pertunangan, perkahwinan, majlis makan malam dan apa jua majlis yang berkaitan??? haaaaaaaaaaaa......elok sangat la korang baca entry aku ni....hehehehe.....bagi yang masih tercari-cari lagi perkhidmatan makeup artist ni....aku nak syorkan makeup artis yang awesome untuk korang.....sentuhan makeup dia memang sangat puas hati....siapa makeup artist yang aku maksudkan???? siapa lagi kalau bukan FarizSha D'Touch...sangat berpengalaman....mula jadi mua ni dari tahun 2011 lagi.....hihiihihi...






Bagi muslimah yang mencari sentuhan makeup yang sesuai......memang sesuai sangat lah...coz semua pelanggan dia adalah sesuai untuk yang berhijab dan yang paling penting TAK CUKUR KENING....hehhehe....aku dulu masa kahwin pun tak nak yang cukur-cukur ni....dan berita baik untuk korang....beliau menjalankan business secara online sahaja.....tiada butik dan sekarang menetap di Klang.....so kalau korang berminat boleh buat Tempahan Makeup 1Malaysia (photoshoot,engagement, wedding, bridemaid,dinner)...beliau juga pernah ambil tempahan makeup di Johor, Kelantan, Negeri Sembilan, Melaka, Pahang dan KL.....selain tempahan untuk makeup beliau juga buat kelas....kelas apa??? kelas belajar makeup.....haaaaaaaaaaaaaa.....kan menarik tuhhhh..... meh aku kongsikan beberapa contoh hasil karya sentuhan beliau.....memang awesome....hehehehhe







Haaaaaa.....cantik kan??? Korang boleh request la korang nak makeup macam mana.....yang penting hasil memang sangat puas hati.....Kalau nak tengok contoh hasil karya yang lain korang kena tengok kat FB beliau...serius memang cantik....heheheheh....kalau ada yang berminat boleh hubungi beliau melalui FB, IG dan whatsapp.....



Fanpage makeup :  FarizSha D'Touch
FB personal :  Farizsha Onizuka
IG :  @FarizSha_mua
H/P:  019-6334659







Autopublish : 19.01.2016  1130 am




14 comments:

  1. sentuhannya nampak menarik dan cantik... ada seni...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya dia blend mekap mata..

    ReplyDelete
  3. cantik..makeup tak terlalu tebal...naik seri..

    ReplyDelete
  4. saya lelaki dan saya tak bercadang nak kahwin lagi. jadi memang tak perlukan make up artis. hehehe

    ReplyDelete
  5. Dearrrr.... Mana menghilang... Senyappp jeeee...

    ReplyDelete
  6. mummy kalo make-up lagu ni pi keje.. mau bangun kul 4 pagi hari2.. hahhahaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih saya pulak, Mummy,..meskipun bangun kul 3 4 pagi untuk makeup, belum tentu hasilnya jadi camni ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...