Friday, 15 January 2016

RUMAH TERBALIK DI PORT DICKSON


Assalammualaikum wbt.......


Selesai jer makan rojak...ktorang meronda pulak kat kawasan Teluk Kemang.....dalam perjalanan...aku ternampak signboard rumah terbalik....so apa lagi...ktorang pun mulakan misi mencari rumah terbalik PD......dan Alhamdulillah....jumpa....girang bukan kepalang.....hahhahahaha....meh aku kongsikan beberapa gambar yang sempat ktorang snap....aku letak gambar 2 orang rakan aku jer...aku tak nak letak gambar aku...ngeriiiiiiiiiiii....hahhahahahahaha....








Nadia tetap jadi mangsa untuk jadi model aku..kah kah kah




Itu jer gambar yang boleh kongsikan....gambar yang lain tu biar lah untuk kenangan ktorang jer....kih kih kih....terima kasih kepada Pn Asma sebab belanja ktorang tiket masuk rumah terbalik nih...masa ktorang pergi rumah terbalik nih..tingkat atas belum siap....yang ada bahagian bawah jer...kalau pergi sekarang mungkin dah siap dah tingkat atas tu.....korang dah pergi dah rumah terbalik nih????






Autopublish :  15.01.2016     1130 am






27 comments:

  1. hahha..gambar yang tandas tu comel!boleh ye tangkap gambar, yang kat sandakan ndak boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy xmasuk yg sndakan..xleh eh sal? Hihhi

      Delete
  2. Tak sangka ada rumah terbalik di pd. Mcm best je. Boleh plan next vacay sambil jln2 ke pd..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun xtau sue..kebetulan tgk signboard....hehehe

      Delete
  3. owh , baru buat ler ni . dulu kerap gak pergi pantai PD . tak dak lagi rumah terbalik ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rsnya baru ni...coz dlu xde...heheheh

      Delete
  4. Dah lama teringin nak pergi rumah terbalik tapi belum ada rezeki. Gambar toilet tu win

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe..nti ada rezeki bleh g sana hehehe

      Delete
  5. wahhh kat PD pun dah ada rumah terbalik ek? hehehe

    ReplyDelete
  6. Hai deanna! Lamak sik dgr brita.. pa khbar tek? Ktk ke PD sik singgah ke Melaka ka? Blh jmpà

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh..auk..lamak xdgr berita...xsmpat nk sggah melaka..jauhhh

      Delete
  7. asalam..lari takutnya...hehehehe tak apa imej kepala tu tak takut ke ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh...xtakut pun cikgu..siap gelak2 lg...

      Delete
  8. wah..best dan menarik sangat la rumah terbalik tu..pic pun nampak real..apasal tak letak pic deanna? ;)

    ReplyDelete
  9. rumah terbalik kat sabah ni pun wana tak penah pegi..kesian kan..huhu..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah...terujanya tengok rumah terbalik tu. macam best je. untungnya kak deanna. hehe

    ReplyDelete
  11. gambar last tu comel sangat...haha
    belum penah sampai
    teruja pula nengok nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...nti boleh bwk anak2 dtg sini YY

      Delete
  12. hhahahaha lawak gambar semua tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheh..mmg kelakar nk amik gbr tu semua

      Delete
    2. tu la aduhhh masuk blog ni tengok gambar ni mesti gelak hihihihi

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...