Monday, 28 September 2015

DI LUAR KAWASAN

Assalammualaikum wbt...


Pekabar kengkawan sekalian alam? Seronok tak raya? Harap-harap raya kali ni memberi seribu kemanisan untuk kita semua ya...entry aku kali ini cuma nak maklumkan kepada kengkawan sekalian alam bahawa..semasa korang baca entry ni....aku berada di luar kawasan..kali ni aku berada di luar kawasan untuk 2 minggu...minggu pertama ni aku berada di selatan tanah air...iaitu JB...selepas itu destinasi seterusnya ialah ke belah timur...iaitu Temerloh...dan sesungguhnya ini semua adalah tuntutan kerja...bukan untuk berbulan madu...kali ni tugasan lagi berat daripada tugasan sebelumnya...memerlukan otak aku bekerja keras..300% kelajuan tambahan berbanding normal...keletihan yang tidak terkira...huhuhu...tapi korang jangan risau...aku mungkin akan hidangkan entry yang terkini untuk tatapan korang...ada beberapa entry aku dh siapkan untuk autopublish...namun..dukacitanya aku maklumkan...sepanjang aku berada di luar kawasan ni aku tak mampu nak berkunjung atau mungkin tak sempat nak reply komen korang...balik nanti baru aku terjah korang yer....korang main la dulu kat laman rumah aku ni yer...sambil-sambil tu boleh tolong potong rumput kat laman umah aku ni...bersihkan sawang-sawang ke...kalau korang sudi laaa....hahahaahah...


Rindu korang semuaaa....hik hik hik









41 comments:

  1. Replies
    1. Jerebu makin teruk kt JB ni kak yan huhuhu

      Delete
    2. Pakai penutup mulut hidung kalau keluar rumah..

      Delete
  2. Buat apa cabut rumput..wak lalat kan ada mesin rumput..huhu...suruh je wak..kan wak kan..ojo lali ye wak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upah wak lalat mahal kak yan...xmmpu nk upah dia hahaahah

      Delete
  3. take care DM, aku akan merinduimu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sal..rindu kamu jugak heeheh

      Delete
    2. Saya nak tumpang rindu kat sini jugak! Rinduuuuuuuu Sis D!

      Delete
    3. rindu farrah jugakkkk....hehehehe

      Delete
  4. Selamat memotong rumput DM...

    OOOO g lego land ye....

    Ke g JPO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu...xsmpat nk jenjalan kt JB ni..asik ulang alik dr hotel ke spital jer...

      Delete
    2. biasalah, kak DM kan 'doktor'..hehehe.selamat bertugas

      Delete
    3. Selamat melangsaikan tugas, Dokter D! Jaga diri baik2 ye :)

      Delete
    4. kah kah kah...doktor la sgt kannnnn

      Delete
  5. Selamat memotong rumput DM...

    OOOO g lego land ye....

    Ke g JPO

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuh...xde kesempatan utk ke sana

      Delete
  6. DM...baru nak datang ziarah...dia plak x de kat umah...lama tu 2 minggu...kalau ke JM boleh lah dating ngan SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak salah tulis..adoi!!!

      DM...baru nak datang ziarah...dia plak x de kat umah...lama tu 2 minggu...kalau ke JB boleh lah dating ngan SS

      Delete
    2. Hahaha...mula2 baca xphm komen JM..nsb baik ada pembetulan....

      Xsempat nk dating JM...balik hotel pon dh golap gulita...sampai hotel terus terbongkang keletihan...sedih kann...huhuhuhu

      Delete
    3. Laaaa siannya kena keja sampai malam... Kalu free siang boleh ajak jumpa...

      Delete
    4. tu laa SS....siang mmg xde masa nk jenjalan....huhuuhh

      Delete
  7. selamat bertugas DM...jaga kesihatan ye..kami akan merindui mu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq JM...kita pun rindu kat awak...hik hik hik

      Delete
  8. beli lembu sekor ikat depan umah selesai masalah hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leh buat korban utk thn depan kan..hahaah

      Delete
  9. selamat malam deanna
    akak pun merindui deanna jugak ni hehee

    ReplyDelete
  10. patut lah lama tak nampak di luar kwsan mana tu luar negara ke ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh...dlm negara jer nih kak heheheh

      Delete
  11. adusss apsal SS komen x lepas2 nihh... isksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...dh lepas dh komennyerrrr hihihi

      Delete
  12. Replies
    1. alaaa...ada ni haaaa....sbb jerebu tu yg xnmpak kann.....hahahahah

      Delete
  13. lamanya outstation
    tuan rumah tak ada, nak lelama pun segan ni
    balik dululah kalau gitu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh...jemput laa masuk..tn umah dh balik nihhh hahahha

      Delete
  14. tak jumpa lak sawang dengan rumput ... heheheee ... tunggu buah tgn dari out station deanna ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...xsempat nk berbuah lak tgn kali nihhhhhh

      Delete
  15. Salam Aidiladha Deana..

    Syokknya outstation. Kalo mummy diberi pilihan baik outstation dari dok opis yg membosankan ni..hehehehe

    apa2 pun take care ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa....suka duka outstation nih hnya org yg selalu g jer rasa.....

      Delete
  16. helloooo hellloooo... dimanakah DM.. patutla kita buat entry mintak alamat x dapat2..
    ketiadaan rupanya.. ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.....sory CT....kebizian mlampau katanya...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...