Thursday, 29 October 2015

ROJAK AYAM JALAN BELLAMY


Assalammualaikum wbt.....


Korang pernah makan rojak ayam kat Jalan Bellamy? Tak pernah dengar??? Aku pun hanya pernah dengar pasal rojak kat situ sebab en suami aku selalu kursus kat area situ.....setiap kali dia ada urusan kerja kat sana mesti dia tidak lupa isteri kesayangan dia ni....so dia akan belikan aku rojak ayam yang sedap.....lokasi nya kat belakang Istana lama....tak jauh dari tempat ikan bakar tuh....



Haaaa....cengginilaa rupa rojak ayam ni...tapi gambar ni sebelum aku baham.....selepas baham aku tak tunjuk....coz ngeri....hahahahhahaha.....licin lincau weiiii.....nanti kalau korang "terlimpas" kat kawasan tu boleh la try rojak kat situ....kalau tak silap diorang jual masa siang jer...malam aku tak pasti.....gerenti puas hati....sedap dan mantap.....meleleh pulak air liur tengok gambar nih...adehhhhhhhh......hik hik hik hik........




Autopublish :  1100  29.10.2015








34 comments:

  1. wah..nampak menarik...x pernah plak ternampak..selalu pi Bellamy makan ikan bakar je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...sy pun xtau dia jual kat mn...tp en suami kata xjauh dr tpt ikan bakar tu

      Delete
  2. Pernah dengar tapi tak pernah pegi dan cuba lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah dgr ehhh.....xpe ada rezeki nnti leh cuba hehhe

      Delete
  3. saja lah bagi org terliur kan..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....bila lagi nk buat org terliuq

      Delete
  4. malam ni kena merayap cari jgk area2 sini klu ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun tetiba jadi teringin nak makan rojak, Syida :)

      Delete
    2. hehehe....boleh la pusing2 kt tpt sndiri kot2 ada yg jual rojak sedap jugak....

      Delete
  5. Geng-heng rojak tok memang favourite kamek tapi jarang makan rojak lain selain daripada rojak buah ngan rojak tambi. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. rojak tambi nang nyaman ehhhhh....xda nemu org jual rojak tambi rah sitok....huhuhuh

      Delete
  6. tempat tu tak penah p
    tapi rojak ayam biasa juga makan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rojak ayam sedap kan YY.....nyummmmm hihihi

      Delete
  7. Mummy baru ja try aritu .. Yummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa.....suda try ka.....sedap kannnnnnn heheheh

      Delete
  8. sedapnya rojak..lawan pulak cendol..perh teeerbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. adehhh.....kak yan ckp cendol terus terliur hahahahah

      Delete
  9. rojak ayam bellamy? belakang istana lama? ka mana ni KD? KL?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KL la JM...kt belakang istana lama....heheehe

      Delete
  10. mesti seda sampai jilat pinggan ehh jari kan heee

    ReplyDelete
  11. malu nak tunjuk sbb nanti org akan cakap KD mkn byk eh eheheh...kalau JM pun tgk kuah tu pun dah tahu..sedap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, kuahnya nampak menyelerakan yummmm! :)

      Delete
    2. hahahahha.....mmg mkn byk pun JM..tgk saiz bdn la kan....tp kuah dia mmg sedap JM.....perghhhhhhhhh

      Delete
  12. alaaaa kat mana ni? buka kul bape ni? boleh try cuba test ni. uwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakkkk....xtau lak dia bukak kul bape...tp belah siang rasanya....hihihi

      Delete
  13. dah lama wak x gi jln bellamy tu makan ikan bskar dibawah atap zink yg panasssd., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau time lunch mmg ramai org mkn kt ikan bakar tu kan wak...berpanas pun redha jer hahahahah

      Delete
  14. First time saya dengar rojak ayam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh....xpernah dgr eh farrah....biasa kt kedai mamak mmg selalu ada rojak ayam....sedapppp...tp kuah memainkan peranan penting hihihih

      Delete
  15. tak pernah try lagi . klu deanna kata sedap , mmg sedap lah tu ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...