Wednesday, 28 October 2015

BULAN OKTOBER HAMPIR BERAKHIR



Assalammualaikum wbt......


Ya Allah....nampaknya bulan Oktober 2015 makin meninggalkan kita....sungguh aku tak terasa masa begitu cepat berlalu....jadual hidup aku semenjak bulan september memang betul-betul sibuk...masuk opis pun sekali sebulan....selain itu....aku banyak buat kerja kat luar.....dan macam biasa la...bila buat kerja kat luar blog aku terpaksa aku tinggalkan sementara....maka berhabuk la blog aku ni....huhuhuhuuh...


Semasa korang baca entry ini....sekali lagi aku berada di luar kawasan...untuk beberapa hari.....kali ni di tepian pantai....penat aku belum hilang lagi balik dari Sibu haritu...dah kena kerah pergi  outstation......huhuhuhu....tapi nak buat macam mana kan...dah tugas kita...suka duka kita terpaksa terima....sebenarnya banyak kisah yang ingin aku kongsikan tapi apa kan daya....keterbatasan masa....terima kasih aku ucapkan kepada kengkawan  yang tak jemu-jemu datang jenguk blog aku ni semasa ketiadaan aku.....banyak komen yang belum aku reply....kunjungan pun terpaksa aku tunda.....sepanjang ketiadaan aku ni...aku tinggalkan beberapa entry untuk korang tatap.....hihihihi.....aku jangka...jadual hidup aku agak selesa di pertengahan bulan November....harap-harap selesa la kan.....InsyaAllah....semoga urusan aku dan urusan korang semua dipermudahkan la yer....aminnnnnnnnnnnnnnnn.....






Autopublish : 1230  28.10.2015










43 comments:

  1. dah nak hujung tahun dah kan.. cepatnya masa berlalu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cepat kan, Intan,...nanti tahu2 dah 2016

      Delete
    2. betul tu DP....cepat betul masa berlalu kan

      Delete
  2. Replies
    1. huhuhuh...sedihnyer....nnti 2016 umor makin naik....hik hik hik

      Delete
  3. Replies
    1. Ss minat baca komik juga ke..huhu

      Delete
    2. sentiasa bawak...tp pakai kt dalam...kah kah kah

      Delete
    3. kak yan....ada kaitan ngn komik jugak ehhhhhhh

      Delete
  4. tuari outstation sibu bestnyer dpt balik kampong roban kannn., hehe2

    ps. cik kak tau x rumah panjang kat grigat nyabor tu terbakar weekend lepas ada dlm berita., ? nnti wak updet ada keratan akhbar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau psl kebakaran tu...dh dekat ngn kpg sy tu wak...sian diorg....

      Delete
  5. alamakk nak submit LNPT.. adehhh.. lambat2 la sikit nov oii..banyak lagi keje tak siap ni..sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuuh....sy pn gigih submit lnpt...nk isi markah org lg...adehhhhh.....byk tol keje nyerrrrr

      Delete
  6. nak pinjam bulu ayam mummy tak nak halau habuk..hehehe :P

    ReplyDelete
  7. Amboi bulan ni gaji masyuk lah..alhamdulilah ..:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuuh...xmasyuk mana pun kak yan..masyuk penat pun byk nih

      Delete
  8. di tepian pantai manakah itu, sambil menyelam minum air ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakkk....takut kembung perut coz nyelam lama sgt.....xtimbul2....hahahhahah

      Delete
  9. Kesian sis. Tapi yalah. Dah nama orang bekerja nang cam ya.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. selamat maju jaya walaupun oktober berakhir, hidup mesti diteruskan!

    terus sukses!

    ReplyDelete
    Replies
    1. auk...moga kita makin sukses...aminnnn hihihi

      Delete
  11. mak ai...dah kalah YB dah ni
    apapun semoga dipermudahkan urusan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la YY...igt nk bertanding PRU nnti...undi tauuu hheheeh

      Delete
  12. sorry KD..JM un dah lama x ziarah sini...sibok apa entah

    ReplyDelete
  13. KD!! masih ouisation ke skrg? agak penat kan kalau asyik outstation je tapi kalau dh gitew kerjanya terpaksa hadaplah

    ReplyDelete
    Replies
    1. skg dh masuk opis...tp tetap kuar masuk jugak opis nih...kejap ke hq..kejap ke akdemi....adehhhh..penat....nnti nk kena g outstation lg....huhuhuhu

      Delete
  14. JM lak bosan..asyik terperuk je kat opis..teringin gak nk kuar tp biasalah kita ni bukan bos besar..dapat kursus pun di dewan opis je huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakkk...kita pun bukan bos besar...tp sbb dh nature keje mcm tu...so selalu g outstation...masa interview dulu kata sggup nk g outstation....so kena hadapi jugak kan....hehehehhee

      Delete
  15. outstation di tepian pantai katanya..leh mandi laut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syoknya! Makan2 lepak2 tepi pantai :)

      Delete
    2. huhuhu...xsempat nk main tepi pantai pun....jadual padat giler...siang malam keje

      Delete
  16. bos besar mmg keje nya byk keje luar heeee

    ReplyDelete
  17. Happy November, Sis D. Kiranya bulan ni tak banyak kena bertugas di luar kota la kan,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. epi nov farrah....xkuar kawasan tp keluar opis...huhuhuu...mmg xdok diam kt opis la gayanyer....huhuhuuh

      Delete
  18. masuk bulan november dah rasa bertambah usia..cpt betul masa berlalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa....beday bulan nov ke kak yon??? hehhehe

      Delete
  19. oktober dan jerebu meninggalkan kita dan disambut pula dgn november dan musim tengkujuh ... lepas Ot mesti byk dia nak citer ni ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...