Tuesday, 20 October 2015

SEKALI LAGI

Assalammualaikum wbt....

Sekali lagi??  Yeee....sekali lagi aku keluar outstation....jadual hidup aku sepanjang bulan september hingga oktober ni memang macam ni laa....kejap ada kat opis kejap tak ada...dah macam biskut....hahahaha...tapi ini la realiti kerja macam aku ni...redha je la jadi biskut kan....berkhidmat untuk negara....heeheheh... semasa korang baca entry ni aku dah berada di bumi kelahiran aku...negeri Sarawak...kali ni aku kena bertugas di Sibu pulak....seminggu bertapa di sini....tapi yang tak bestnya...aku tak sempat nak balik kampung...huhuhu...ingat nak cuti lepas tu boleh berjimba kat kampung...tapi apa kan daya...minggu depan aku kena pergi HQ dan kena berbengkel pulak lepas tu.....huhuhu.....so kepada kengkawan yang sudi memeriahkan blog aku ni...kunjungan balas dan komen-komen korang akan ku buat selepas aku balik nanti ye....korang buat la macam rumah korang dulu yerr....jaga diri tauuuuu....sayang korang semua....muahhhh....hihhihih





32 comments:

  1. bestlah deanna selalu out station bila nak ke brunei ni dah dekat tu kat Sibu

    ReplyDelete
  2. Jaga diri baik2, sis! Memang padat sungguh jadualnya.

    ReplyDelete
  3. jaga diri tau DM...selamat bertugas

    ReplyDelete
  4. Deanna kan org penting..thats why bizi sokmo ;)

    ReplyDelete
  5. Kamek kat Bintangor. Dekat jak dari Sibu. Wee

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamek lalu jap kt bintangor hri ya heheh

      Delete
  6. untungla outstation. bolehla bagi ole-ole

    ReplyDelete
  7. selamat berkhidmat utk negara..hehe.. take care ye

    ReplyDelete
  8. Amboiiiii... Kalah YB... Tahun depan bertanding... SS undi... He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. undi tauuuuuu jgn lupa....ajak bangla sekali hahahah

      Delete
  9. Demi negara yang tercinta... Dicurahkan bakti penuh setiaaaaa... Ehhhh sedap pulak suara SS pakai speker masjid... He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehemmm2....bilal nk azan tuhhhhh....hahaahah

      Delete
  10. Izin berkunjung ya sob? Semoga kunjungan saya kali ini bisa membawa berkah AMIIIN...

    ReplyDelete
  11. asalamualaikum deanna...fuh fuh dah berabok betul ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak yan....tu la...bis berabuk...hahaha

      Delete
  12. Wowww outstation lagi u.. so busy kalah wakil rakyat..hehhehe .. bila mummy leh start pangkah ni..ehhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy jgn lupa undi nnti yerrrr...heheheh

      Delete
  13. patut jarang nampak lately
    sibuk rupanya...tak apa...dahulukan yang penting dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa...bila dh ujg thun ni bz lain mcm huhuhu

      Delete
  14. ni sebulan berapa kali je ke opis..rasanya hari tu ke Johor kan..pastu ke Sibu lak..mmg sibuk betul hujung tahun ni eh..bg JM kerja mcm ni best cuma penat lah sikit kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuh....mmg xdok diam kt opis...selalu rempuh opis org jer...

      Delete
  15. pas keje luar masih bengkel lak?..cuma JM nasihatkan supaya KD jaga kesihatan, jgn skip meal dan byk minum air putih ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadual keje mmg berderet tggu...kdg smpai xtau mn 1 nk buat dulu..huhuuhh

      Delete
  16. alang2 dah kat sibu kan , mestilah nak jenguk mak ayah kat kg ... tak pe lah . blum rezeki tu ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...