Wednesday, 11 November 2015

KALAULAH NIPIS

Assalammualaikum wbt....


Kerja macam aku ni memang bergelumang dengan dokumen...kalau korang tengok meja aku ni...dah tak macam meja...dalam bilik aku dokumen kiri kanan atas lantai..semua ada....kalau masuk bilik aku ni memang level stress aku boleh naik bila tengok dokumen ni semua...kalau yang nipis-nipis tak apa....masalahnya yang nak kena hadam tebal-tebal belaka....adehhhhhhhh.....huhuhuhuhu







Ini salah satu dokumen yang perlu aku hadam....kena ingat tau...salah satu jer ni...maksudnya ada banyak lagi yang spesis macam ni...huhuuhuh...dan gigih aku ukur ketebalan dokumen ini...8cm koooooooooooo....tulisan pulak halus...adehhh....pedih mata aku....huhuhuhuuhuh....







Autopublish : 11.11.2015   1130 am





























40 comments:

  1. wow..mau berpinar bijik mata klu murni nak bc tebal tu..kalau takpon makan masa satu tahun baru bleh hbs baca..huhuhu

    ReplyDelete
  2. kalau nipis boleh jugak baca sambil golek2 macam baca novel kan....

    ReplyDelete
  3. Kalau kakak surrender angkat tangan dulu Deanna.
    Kakak dah tak mampu nak membaca banyak macam tu lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun agkt tgn gak kak..tp pe kan daya kalau sy dh agkt tgn de tgn lain dh nk belek buku tuhh heheheh

      Delete
  4. and then they say.."orang keje kerajaan ni pemalas".mesti berasap telinga dengar, kan?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn.... suka hati je...

      Ramai yg malas... TAPI JAUH LEBIH RAMAI YANG RAJIN DAN DEDICATED...

      huhuhu... rasa nk cili je spesis yg suka2 label orang pemalas ni kan ...

      Huhuhu...

      Emo kejap

      Delete
    2. Hahaahah...ckp senang je kan..meh la tlg kita yg keje gomen ni wat keje sehari jer...xyah lama...baru tau langit tu tggi ke rendah kan...bab yg jengkel selalu di highlite...yg baik di pendam...manusia kan...abaikan jer...yg ptg kita buat keje yg di amanah kan...heheeheh

      Delete
  5. Eyda plak dengan bekerja dengan pelan2.. kekadang rasa nak muntah tengok pelan banyak2 nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... buat alas meja mkn je eyda...

      Delete
    2. Hehhe..sy pun kdg2 bergelumang dgn pelan2..adehhh..semak kannnn

      Delete
  6. mak ai... tebalnya sis... sekali tgk tu akk mmg pk pasal tesis jer... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesis phd pun tak tebal camtu sis sheila...

      Hahaha

      Delete
    2. Tu laa...dpt pulak yg tebal2..juling mata hehehe

      Delete
  7. apasal kak yan rasa macam nak bako je buku tu :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. jgn kak yan... masuk JSJ nnt kak yan

      Delete
    2. Hahahaah...kalau bakor nnti nk gnti ngn pe kak yan?

      Delete
  8. Replies
    1. Hahaha...pengsan sedar balik pon tetap kena hadap jugak kan

      Delete
  9. kalau kaknoor nak angkat buku tu dah tk larat berapa kilo ni deanna haha mcm ikan la pulok dok tanya kilo segala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak noor... dua singgit....

      Delete
    2. Boleh wat jd alat senaman buku ni kak noor...hahaahah

      Delete
  10. Siap hambek pembaris ukor buku... Kalu SS hambek pembaris jolok tabong... ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. Sepek mata SS dah lama tak naik power... Kalu dpt buku ni... Kompom jadi kasim selamat... he he he....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... lebih kurang ngn buku sy...

      Tulisan dia font 8... muka surat seribu lebih... font type... type writer... gile ke tak gile...

      Tu betul ke salah ku anggap betul je...

      Hahaha

      Delete
    2. Sama la huda..buku ni pun kecik je font dia..adehhh pedih mata huhuhu

      Delete
  12. Haha... kena hafal ke DM?
    Law ke act ke circular?

    Kalo DM dh hafal... nnt sy hello hello DM je nxt time...

    Sy apa pekeliling pun x hafal kecuali gaji dan tuntutan kewangan sbb pnh kna jaga kewangan kejapppppp je... dlm 2 3 tahun...

    Bila x jaga ... lupa kan terus... hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan kena hafal..tp kena paham...huhuhu

      Delete
  13. DM... kalo buku law... blh suggest utk di KIK kn...
    Hrtu bheuu kot ada buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn buku law..tp dokumen kontrak kerajaan...heheheeh

      Delete
  14. perghh tebal gilak dokumen2 tu sis... pengsan kak klu nak kena hadam.. haha

    ReplyDelete
  15. Uishhh tebalnya dokumen kalau tak sangup dah ni

    ReplyDelete
  16. mak ai...tebalnya
    confirm pengsan ni kalau saya
    tebal giler!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...