Thursday, 27 August 2015

GEMBIRA RASA HATI DAPAT HADIAH


Assalammualaikum wbt....



Kalau rasa gembira tepuk tangan.......

Kalau rasa gembira hentak kaki.........

Kalau rasa gembira begini lah caranya......

Kalau rasa gembira tepuk tangan.........



Amacam??? sedap tak suara aku nyanyi tadi??? tak dengar???? aishhhh....aku dah kurangkan sikit frekuensinya tadi....mungkin orang bunian jer kot yang dapat menerima frekuensi nyanyian aku tuhh....hahahahahahha.....apa kaitan lagu tu dengan entry aku ni???? lagu ni sebenarnya menggambarkan perasaan aku yang sangat gembira bila terima hadiah......aku dapat hadiah apa????




jengggggg


tak payah nak jeng jeng sangat laaaaa....hahahhahahahaha






Haaaaa.....inilaaa hadiahnyaaa??? tak ada la hebat mana hadiahnya...biasa-biasa jer....tapi aku suka bau dia....lembut jerr.....memang sesuai aku dapat hadiah ini...perfume aku pun dah nak habis....aku ni bukan jenis pakai banyak pun...1 botol perfume tu aku leh pakai 3@4 tahun....haaaaaa.....percaya lah....kali terakhir aku beli perfume pada tahun 2011....tahun ni baru habis....kira lama la kan.....mesti ada yang nak tanya....siapa bagi??? perlu tak aku bagitau?? kang kalau aku bagitau....korang menyampah pulak.....hahahahahha....oklah...daripada aku dihujani dengan soalan yang sama nanti..aku declare awal-awl....orang yang bagi aku hadiah tu ialah.........Deanna Morni......kah kah kah....aku beli untuk dihadiahkan kepada diri sendiri...dah ada yang rasa menyampah dah ke??? kah kah kah....baik aku lari dulu.....



















55 comments:

  1. patutla masuk je blog ni tetibe bau wangi jeer., hehe2

    ReplyDelete
  2. Erm,mana aci.pos la kt IbuNoey.lepas tu IbuNoey pos balik.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha....kna nyanyi aci2 la pehni

      Delete
  3. Saya kenal orang yg bagi hadiah tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenal eh farrah??? kem salam tau kt dia...hahahah

      Delete
    2. Ok..ok...nanti kita kirim salam wangi kat dia :)

      Delete
  4. baik hatinya deaana morni bagi kat deanna...
    :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....dia mmg baik hati kak yan...

      Delete
  5. boleh tak request deanna morni bagi kat yana yani =)
    rasa dia bagu kat saya, tersalah bagi pada deanna =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah....nnti sy bgtau dia....plg2 pun leh request lagu kan hihihi

      Delete
  6. OK lah tu reward diri sendiri... Dah penat bekerja, haruslah belanja diri sesuatu kan.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kalau part bagi reward utk diri sendiri saya memang suka!

      Delete
    2. Sesekali kan...baru laa rs puashati hehehe

      Delete
  7. Eh tak menyampah la..itu tanda hargai diri sendiri..good..alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...penat bekerja kan..masa ni la nk merasa hasil titik peluh sndiri

      Delete
  8. siapa tak gumbira kan kalau dpt hadiah mesti puas belek2 untungnya jadi deanna ni kan heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lompat2 bintang bila dpt hadiah kak noor hahaah

      Delete
  9. Lepas ni semerbak la.deana kita ni

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Nti dh bis la wat kenangan kan hhehhe

      Delete
  11. SS nak tepuk tangan dulu sebelum baca sampai abis... Keh Keh Keh..

    ReplyDelete
  12. Menyesal baca sampai habis! Beli untuk diri sendiri roperrrnyaaaa! Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  13. Deanna Morni dengan Kari orang yang berlainan kan kan kan? Mana satu saka? Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org yg berbeza tp punya hati yg sama...cewahhh...hahahaah

      Delete
  14. sesekali untuk reward diri sendiri . dah penat kerja kan ... tak dapat bau wangi sbb bukan hidung bunian ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah...kan sesekali reward diri sndiri..rasa sonok plak

      Delete
  15. Botol dia chantik..
    Bau pun mesti wanggiiiii

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. kak D saja tau.. tersenyum I pagi2 sabtu yg kena keja ni...haaha

      Delete
    2. Heheheeh....JM...QA...kita2 je tau

      Delete
  17. ingatkan ada secret admire yg bagi...ciss...tertifu!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu bukan kira secret admire jgak ke? Hahahah

      Delete
    2. memang secret sangat... kena pandang cermin baru boleh tahu sape secret admire tuuu... ha ha ha....

      Delete
  18. 1 botol kandungan 1000ml ke Deanna...3,4 tahun baru habis....kalau ada yg ramai mcm deanna ni tutup kilang minyak wangi ahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii 1000 katenyee...bli yg skit cukup la..bajet xckup hahaahha

      Delete
    2. ini kes pakai jimat2.. ha ha ha...

      Delete
    3. kalau boleh nk recycle jer kah kah kah

      Delete
  19. psst...cam mahal je...JM hanya mampu pakai one drop perfume je...itupun pakai kalau rajin...rasa badan dah wangi ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan JM kan.. kita pakai yg refill botol ja.. haha.. jual kat pasar malam..bau pun sejam dah hilang..hehe

      Delete
    2. Sy suka pakai yg cenggini..coz thn lama...harga dia mcm mahal skit la..tp puas hati heheeh

      Delete
    3. SS tak leh kalu tak pakai perfume... Spray perfume macam spray nyamuk... kah kah kah..

      Delete
    4. mau pengsan nyamuk kalau spray cenggitu SS kah kah kah

      Delete
  20. 3-4 Tahun tahan.. fuhh, jimat-jimat.. hehe.. mesti pakai celek skit2 je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai skit2 jer...sbb tu thn lama..style org kedekut mmg cenggitu kah kah kah

      Delete
  21. pehhh pehhh peehhhh ! huntungla reward diri beli perfume wangi kikiki

    ReplyDelete
  22. ini biasa biasa ? kalau ini dah biasa-biasa.. yg luar biasa macam mana ? eeerk..

    ReplyDelete
  23. Tudia mummy tertipu.. Dok pulun baca , tup tup hadiah tuk diri sendiri.. Hahhahahaa

    ReplyDelete
  24. hihihihi ekin terikut nyanyi sama taw

    ReplyDelete
  25. comelnya kotak minyak wangi tu mesti mahal ni.. berwangi la kak.d lps ni dgn bau yg baru

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...