Wednesday, 26 August 2015

SENARAI JOM KITA EXCHANGE LINK


Assalammualaikum wbt....

Seperti yang korang leh baca di entry aku sebelum ni  Jom Kita Exchange Link ......rupa-rupanya ramai kengkawan yang sudi tukar-tukar link dengan aku yer....tak sangka betul....unsangkarable....sebenarnya aku memang suka tukar-tukar link dengan kengkawan...senang nak BW...bila aku up entry tu....ramai yang sudi....terima kasih pada korang yang sudi....memandangkan....ramai yang sudi...maka aku dah buat 1 bloglist baru khas untuk korang....heheehehhe....berikut adalah kengkawan yang aku dah masukkan link dalam bloglist baru aku tuh "JOM BLOGWALKING" .....hihihihi




 


Dan berikut adalah senarai kengkawan yang sudi drop link kat entry tersebut....tapi diorang memang dah lama menjadi penghuni di bloglist aku.....hahhahahahaha....terima kasih tauuuuuuu.....




http://syidamenulis.blogspot.com



Kepada kengkawan yang lain....yang sudi nak tukar-tukar link dengan blog picisan aku ni...peluang korang untuk join sentiasa terbuka....selagi bloglist aku tuh masih muat...selagi tu aku akan cuba untuk memasukkan link korang...korang drop jer link korang kat komen kat bawah ini..insyaAllah...aku akan update bloglist untuk korang.....heheheheh.....terima kasih sekali lagi aku ucapkan kepada kengkawan yang sudi singgah dan komen di sini....






53 comments:

  1. nak exchange jugak link hhehe


    www.sayidahnapisah.com :)

    ReplyDelete
  2. Huhuu.. nak join jugakk :)

    Http://akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Budak si SS tu... Kalu tak ada link dia kat sini... Memang dia merajuk... Guling2 dia merajuk... Siap hentak2 kaki... Keh Keh Keh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang...suka hentak2 kaki...dulu masa sekolah suka masuk kawad...kah kah kah

      Delete
  4. Hi... u'ouls.. Nak berkenalan boleh?
    * Miang tak? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...mmg miang betul....hahahahha

      Delete
    2. Hai, SS! Nak kenal ngan u boleh? Diorang kata u glamer fofular! :)

      Delete
    3. siapa x kenal SS tu..ramai orang syg!

      Delete
  5. macam best ja.. letak VVIP tau senarai kat bawah tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS ada buat jugak... tapi SS sorokan jadi pages... supaya blog tak berat sgt....

      Delete
  6. alllaaa.. terlepas plak entry tu...
    takpelah, saya letak link blog saya kat sini. hehehe
    http://www.dorsettpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Wana pun nak join Deanna..

    Http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...wana dah ada dlm bloglist dah

      Delete
  8. Eh... apasal akak tertinggal pulak

    http://zakiepurvit.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. thanks letak blog saya yang memanjang tak berupdate tu..haha

    ReplyDelete
  10. nak join jugak..

    http://juraidahrahman.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. terharu sgt..nama Fidah ada atas sekali kat entry tu...hehehe..tenkiu

    ReplyDelete
  12. Jangan lepaskan peluang tukar link, baik untuk 'kesihatan' blog..:)

    ReplyDelete
  13. ehh..kenapa blog link JM x de nih...JMblog tu bukan JM :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog sis tak de pun,..kitorang takkan lupa nak terjah lah :)

      Delete
    2. Jay emm dah femes... Tak yah link pon tak pe... orang akan search.. ha ha ha...

      Delete
    3. ngeh ngeh ngeh...ye ke..alhamdulillah

      Delete
    4. sis JM angkat bakul sendiri nampaknya

      Delete
    5. Ekin tolong angkat bakul tu...kuat x?

      Delete
  14. nak exchange link jugak lah..nah -->jarimanistravel.blogspot.com

    kepada reader yg baca komen ni meh la singgah blog JM...eheheh...tiba2 promote lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS dah singgah lebih 80 juta kali! Kah Kah Kah...

      Delete
    2. terima kasih...sayang SS hihihih

      Delete
  15. terima kasih sudi terima diri ni..chewaah gitu..

    www.masturadin.com

    ReplyDelete
  16. Nk letak gak

    http://cikash.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Nak2....nak join.

    https://exlawyerdiary.blogspot.com

    Salam ukhuwah dear

    ReplyDelete
  18. Boleh tumpang sekaki list ni utk blogwalking :)

    ReplyDelete
  19. hehe...memang dah ada ye, tak penah terperasa plak =)

    ReplyDelete
  20. saya suka klu masuk blog orang ada link camni . memang saya terjah cari kenalan baru ...

    ReplyDelete
  21. Blog saya ada..
    Thanks Deanna :)

    ReplyDelete
  22. CT ada bloglist gak kat blog tu.. tapi kalo blogwalking.. random..
    xde ikut bloglist tu pun ngeh3..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...