Wednesday, 12 August 2015

MENANG KUPON

Assalammualaikum wbt....


Haritu sebelum raya....aku menyinggah kat blog Yana Yani aka YY...suka menyelitkan diri kat situ...hehehe...nampak sangat aku suka menyebok kat blog kengkawan kan....hahhahaa....kebetulan pulak masa aku menyinggah tu  YY ada citer pasal "Raikan Raya Bersama 11street"...dipenghujung entry tersebut ada pop kuiz dari YY....aku pun men taram jer komen jawapan kuiz dia tuh.....nampak sangat aku giler komen kan....hahahaahhaha....ingatkan men suka-suka jer jawap....tetiba aku dapat emel dari YY mintak alamat sebab aku adalah pemenang untuk kuiz tuh.....Alhamdulillah....rezeki yang tak disangka kan....heheheheheh...




Balik dari bercuti sakan berhari raya di kampung....aku dapat sampul comel dari YY....rasa tak sabar nak tengok apa yang ada kan....hehehehhe....








Haaaaa....dapat kupon bernilai RM20.....rezeki tu kan....terima kasih pada YY yang pilih titew untuk jadi orang yang bertuah dapat kupon nih...dan mintak maaf banyak-banyak coz lupa nak bagitau sampulnya sudah sampai.....hihihihi....excited dapat kupon terus lupa diri...eh...lupa nak inform....hahahhaha....lepas ni...makin gatal laa jari aku menekan untuk menyoping kat 11street nanti...hehehehhhehe.....












45 comments:

  1. kaki shopping seronok la dapat ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Tu laa namanya rezeki... Menyebok pon rezeki... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...alhmdulillah...rezeki bila menyebok

      Delete
  3. 20 henget pon boleh dapat memacam...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki syawal, tahniah deanna...

    ReplyDelete
  5. Syukur dpt..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...insyaAllah sy akan berkunjung yer hihih

      Delete
  6. tahniah kak...rezeki yang tak disangka sangka tu.

    ReplyDelete
  7. wah tahniah la deanna..rezeki join suka suki tup2 dapat hadiah..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah wana...rezeki kan hihih

      Delete
  8. 11STREET KUPON TU coupon tu tuk shopping online eh? mcm pernah tgk iklan kat tv..modelnya tu Lee Min Ho kan

    psst: kenal x tak lee min ho tu bukan ho ho liaw hahaha jelir lidah kat Deanna hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...shopping online...lee min ho ehhh...kenal sgt...jiran sebelah rumah sy hahahaha

      Delete
  9. x salah menyebok dak Deanna...nyebok benda baik dapat habuan baik..x giteew...rezeki tu..byk tau RM20

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh....dapat jugak rezeki kan hehehe

      Delete
    2. Itu namanya nyebok ada harga :)

      Delete
  10. Bestnya! Tahniah, Sis D. Selamat shopping2!

    ReplyDelete
  11. wah,untunglah..shopping la kan..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah , rezeki ... masa saya baca entry tu , quiz dah tutup ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  13. Wah seronoknya boleh shopping sakan..

    ReplyDelete
  14. Dah shopping ke belum, Sis D? Saya belum berpeluang lagi intai2 11street ni.

    ReplyDelete
  15. wahhhh besnya dapat menang kupon =D

    ReplyDelete
  16. hehe...siap buat entry lagi
    ni yang segan ni...tanya dapat ke idak aje
    takut tak sampai sebab pakai normal post aje =)

    apapun tahniah ye deanna, nanti up apa barang beli kat sana =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...