Saturday, 22 August 2015

JOM KITA EXCHANGE LINK


Assalammualaikum wbt....

Jom kita exchange bloglist nak??? sape-sape yang berminat la kan....coz aku ingat nak tambah senarai bloglist aku nih.....senang nak blogwalking....heheheh...itu pun kalau ada yang sudi....kalau tak ada yang sudi....aku pendamkan saja la impian aku tuhh....heheheh....bagi yang sudi tu...leh drop kat komen yer...hihihihi



Update:  senarai bloglist akan aku update pada 25 Ogos 2015....jangan lupa tinggalkan link kat komen kat bawah yer....hhihihi



37 comments:

  1. nak..nak...siapa yang tak nak tu...rugi betoi...
    lawati blog Fidah di
    http://afidahazmi88.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nak...meh la..http://mimirheem.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. blog akak memg dh ada dlm list saya :-)

    tp nak bg juga la lagi link blog saya http://zinziemeewah.blogpsot.com

    ReplyDelete
  4. Nak bagi link jugak.. :):)
    www.whitebarley.blogspot.com

    Thanks Deanna

    ReplyDelete
  5. Kak yan nak juga :-))

    http://iryantyahamad.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Your blog dah memang ada dlm my list... Giler tak deeee!!! Merajuk kang sape nak pujukkkkk???? Keh Keh Keh...

    Tapi... Kalu ada yg nak kenal diri ku yang 'kacak jelita tampan anggun' ni... He He He... Boleh lah ke Pondok Buruksss ku di scdhaseinphoto.blogspot.com Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini sungguh comel! SS promo pondok buruks sapa tu?

      Delete
  7. Godek-godek terjumpa... eh bukan, kat Babab.... lepas ni cek link berikut http://emjay-freedom.blogspot.com/ , pasti blog kameq ni ada tersenarai dalam page saya.

    ReplyDelete
  8. dah save pu ur blog deanna tapi boleh jugak kaknoor letak kan sini hehehe
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. nak...mas dh ltk awk dlm bloglist mas..hehee

    ReplyDelete
  10. sudi...nanti letak di senarai nooo

    ReplyDelete
  11. saya dah lama exchange link dengan blog akak. hehehe

    Kak Deanna, header baru nampak...hehehe

    ReplyDelete
  12. hai akak..happy holiday ^^
    visit me kayy..
    http://narumihuda.bogspot.com

    ReplyDelete
  13. asalam apa khabar ya..baru muncul di laman maya...

    ReplyDelete
  14. jemput mai blog ya..salam perkenalan

    http://vithebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Bunda tak ada bloglist....main redah jer bila2 bunda senang untuk BW...

    ReplyDelete
  16. Hi Deana... ni mummy punya blog , blog comot momot je.. Slmt Berkenalan ye...

    http://notachentamummy.blogspot.com/

    Tq... :D

    ReplyDelete
  17. ni saya punya ye
    http://iamaproudmama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. saya nak..

    http://www.masturadin.com

    ReplyDelete
  19. kalau dah memang ada...nak buek cmano? tapi sebab I ni tak malu, nak menempek lagi

    blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. join ni dapat hadiah tak?haha

    ReplyDelete
  21. Kalau dah ada dalam bloglist, boleh menyemak lagi ke? Sis D dah memang ada dalam bloglist saya :)

    ReplyDelete
  22. http://jombercontest.blogspot.com/

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/

    jemput singgah ...

    ReplyDelete
  23. Rasa sebab lama tak menyinggah.. macam nak bgi link jer tapi tak pe kot hahahaha.. meh le dtg menyinggah blig kita yg bersawang.. :P

    ReplyDelete
  24. gila xmau.. nak lah masuk list.. Akak punya blog memang masuk bloglist blog I..

    ReplyDelete
  25. Tak rugi nak link exchange pun tapi kadang-kadang ada blogger yang terlalu memilih siapa dia nak linkkan blog..

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum sis. Saya berminat. Dah masukkan link kakak ke bloglist saya. Selamat berkenalan :)

    http://nrhzm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. mestilah sudi tapi rasanya my blog link dah ada dalam Rakan Blogger VVIP...

    ReplyDelete
  28. kepada reader lain jika ingin berkenalan dengan JM..this is my blog ...jarimanistravel.blogspot.com...itu pun kalau sudi lah ye...jeling Deanna hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. 80 juta kali SUDI! Rugi sape tak SUDI...

      Delete
    2. alaaaa..SS sorang je ke yang sudi?

      Delete
  29. uh , dah terlepas ... psst , umah blog pun dah baru ni . tempias semangat transform sofa ke ... heheheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...