Tuesday, 1 December 2015

MURTABAK CHEESE YANG SEDAP


Assalammualaikum wbt.....


Berbalik kepada kisah di JB...ktorang dihidangkan murtabak cheese oleh tuan rumah....ini adalah kali pertama aku makan murtabak cheese ni....selalu dengar jer orang cakap pasal murtabak cheese ni.....aku tengok murtabak ni berlapis-lapis....bila masuk mulut....huihhhhh....sedap betul.....ngap lagi.......tapi aku tak boleh makan banyak...kena kontrol.....hehehehe....sebelum ktorang balik...ktorang mintak driver bawak ke kedai jual murtabak nih....boleh beli yang frozen untuk bawak balik....kedainya kt Kampung Majidee kalau tak silap....aku pun tak pasti....nanti korang betulkan yer......hehehehhe.....













Haaaaa....ini lah rupa murtabak forzen tu....aku tak ingat berapa harga dia...aku beli 2 jer....tak nak beli banyak...takut aku tergoda.....hahhahahha....tapi memang sedap....tak rugi beli....








Autopublish : 01.12.2015   11.30 am

























36 comments:

  1. Asalam Deana paling murah RM10 kan...janji sedap harga tak apa tutup mata..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm cikgu...haah..kita tutup mata jer cikgu hehehe

      Delete
  2. sedap...sedap...saya makan sekeping tu sorang jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyum22...ikut hati 2 keping tu utk sy jer sal...hahhaha

      Delete
  3. Ini bukan Kampung Majidee tapi Kampung Kurnia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo...yeke....baru tauuuuuu...xleh jd duta pelancongan JB lagi nihhh....hahahhahah

      Delete
    2. Kihkihkih tak pe,Sis D. Cuba lagi! :)

      Delete
    3. tu la farrah...kena g jb lagi la nmpak gayanye hehehe

      Delete
  4. Murtabak Majid... Bukan Mubarak Majid... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kannnn....tgk org pun ramai kt sini...mmg sedap heehhe

      Delete
  6. ada jual yang frozen jugak? memang majulah sekarang ini..mudah and senang kalau ada yang frozen ..bila mengidam nak makan bukak peti ais jer..tak perlu pergi kedai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada....senang kan....bila2 masa rasa nak makan boleh reheat......hehehhe

      Delete
  7. ada jual frozen tu yg best sbb boleh bawa balik makan di rumah nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sue...senang nk bwk balik....nk mkn pun lg la senang kan heheheh

      Delete
  8. dappnyaaaa murtabak cheeese uuhuhu <3

    ReplyDelete
  9. sedap mertabak ni...tak muak..banyak dagingnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak yan....byk dagingnya....mmg berbaloi heheheh

      Delete
  10. Tapi kan, macam tak selera pula nak makan dengar nama murtabak cheese..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe....selera lain2 kan...kwn sy pun sama mcm SP...cheese2 ni dia xminat

      Delete
  11. xprnah jumpa lg nih.. rasa macam nak jer rasa..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kelak mun do org juai sinun leh cobo hehehe

      Delete
  13. Bestnya siap ada jual yg frozen. Senang nak tapau utk satu kampung ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe....xmmpu nk bl utk 1 kpg...1 rumah boleh lg...hikkkk

      Delete
  14. memang sedap murtabak kat situ ... bilalah nak balik johor ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan...nnti blik johor nk kem yeee hahaha

      Delete
  15. xpenah try murtabak sbb wak kureng sikit., ;p

    ReplyDelete
  16. kat majidee ? blh la cari bila ke sana nanti ...

    ReplyDelete
  17. Janji ada cheese akak sukalah. Oh, ada dalam bentuk frozen juga ya. Kalau akaklah akak rembat barang setengah dozen ^_^

    ReplyDelete
  18. xpernah makan lg yg ada cheese. mana nk cari. hehee

    ReplyDelete
  19. mak ai harga dia ... kl kat pasaraya ada jual , nak gak cuba ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...