Sunday, 26 April 2015

INI YANG KORANG CARI??






Assalammualaikum wbt....


Kali ni aku nak kongsikan search keywords yang masuk dalam blog aku ni....macam-macam keyword keluar......hehehhehe....pape pon...layan kan ajerrrrr.....



Korang punya apa yang kuar?? pernah check?? kadang-kadang aku leh gelak sorang-sorang bila tengok keywords yang masuk dalam blog aku nihh....penghibur dikala sunyi.....hahhahaha....



Klik banner untuk join GA aku 

38 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe..xjual..skadar mjdi tukang mkn jer

      Delete
  2. SS carik serbuk kari.... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah...serbuk kari de byk stok nihh

      Delete
    2. Kari dengan Sari saling memerlu kansss?

      Delete
    3. Kalau tak de sari, tak leh masak kari ke SS? :)

      Delete
    4. Lebih afdal masak kari pakai sari... Nampak pusat... Seksi.. Keh Keh keh...

      Delete
  3. ape maksud full la mak cafe? hahaha macam2..

    ReplyDelete
  4. :-)) setakat ni keywords biasa2 aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kdg yg biasa2 pon leh jd kelakar kan

      Delete
  5. betul kekadang boleh gelak sorang2 bila baca keyword yang ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terutama kakau yg xtercapai akal...mmg gelak sakan...hehheh

      Delete
    2. Saya pernah dapat - 'dekat mana FAMF Tower' hihihihi

      Delete
    3. SS gelak tak de bunyi... He He He...

      Delete
  6. tak banyak keyword sangkut.. stat rendah lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe..QA..nti akan ada laa tuhh..gelak dulu siap2...hahahaah

      Delete
  7. akak punye...

    ' cara membesarkan tetek'...

    erkkkkkk tabahkan je la..
    sbb mmg pernah terselit ayat2 tu

    ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk...yeke kak...alahai...itu jgak yg di carik nye yee...hehehehhe

      Delete
  8. soalan...mana nak jual kek lapis tu kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa...dia nk jual kek lapis kot kan...nk survey...bagus2

      Delete
    2. orang biasa cari 'mana nak beli kek lapis'

      Delete
    3. Org meniaga kot sal..tu yg tya mana nak jual...heheheh

      Delete
    4. kalu boleh di jawap... "KEDAI TUTUP"...

      Delete
  9. gerai uniten? aik, ada uniten la.. saya budak uniten. hahahaha. tiba2

    ReplyDelete
  10. keyword lucah pun pernah...sob sob

    tapi paling win baru-baru ni 'ajai pulak sado'. erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk...mende pulak tu sal? Heheh

      Delete
    2. Kelakar kan cara diorang phrase ayat utk search tu :)

      Delete
  11. Kalau blog ekin keyword anak aiswarya rai paling top hihihihi.... pelakon kanak2 kuch kuch hota hai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..org glamer kan..sbb tu ramai yg search

      Delete
    2. Blog SS plak Wan Maimunah... Ha Ha Ha...

      Delete
    3. Tu la ni tengah pemes sekarang ni citer filipina tv3 tu org ramai search

      Delete
  12. mena kata ktk kadang2 nang tersenyum kita nangga keyword masuk
    sampe kita lupak entry nak nei keyword ya tang muncul ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa..aok ohh..tang ada2 jak keyword masuk...kita pon dh xigt gk entry nok ne...

      Delete
  13. bila x de idea , saya akan cek keywords . mmg mcm2 hado ...

    ReplyDelete
  14. wana selalu juga check keywords..kekadang memang lucu baca tajuk carian tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...