Sunday, 19 April 2015

PENEMAN DIKALA MENGANTUK



Assalammualaikum wbt....

Aku cuma nak bagitau....ini peneman aku dikala aku mengantuk bila kat opis....baru segar balik mata tuuuuhh....ok...tu jerrr...nak bagita tu jerrrr....hahahhahahahaa







Klik banner untuk join GA aku 


32 comments:

  1. wana pun suka makan keropok mamee ni..sedap..krup..krap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..layan kan ajeee hehehee

      Delete
    2. Renyuk goncang makan! Rentuk goncang makan! :)

      Delete
  2. suka kerokpok ni.. x jemu makan .. nak pi cari la hahahhaa

    ReplyDelete
  3. saya dah joint..

    tertanya2 apa gerangannya , sebab gambar keluar .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar keluar? Gmbar yg mn kak nieda? Hehehehe

      Delete
  4. dah tahu dah :-)) keropok ni mmg sedap..yan suka perasa bbq

    ReplyDelete
  5. lama gak tak makan keropok ni..huhu..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau tak tido ngantuk tak hilang..hehe

      Delete
    2. Dah bangun tido baru kunyah mameee... he he he..

      Delete
    3. Tido? tu bkn peneman tu kawen name nye hahaahha

      Delete
  7. Mkn sekali sekala x pe. Hari2 nnt kang botak kepala ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huihh...leh bli produk shaklee kalau rambut gugur hehehehe

      Delete
  8. suka makan jugak kopok nih.. tengah lapar nih, tengok makanan lagi bertambah lapar.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheeh...layan time ngntuk jer tauuuu

      Delete
    2. Makan kopok ni boleh kenyang ke, eyda? :)

      Delete
  9. petang semalam sempat jugak makan jajan nih.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. wah x sangka mamee pun boleh hilangkan ngantuk. hehehe

    ReplyDelete
  11. Renyuk...goncang...mkn...mamee!!

    ReplyDelete
  12. Dulu suka makan.. tapi parking dia kecik dahsikit kan

    ReplyDelete
  13. nk cite tu je hurmm..kalau JM x cari mamee tapi cari bantal

    ReplyDelete
  14. kecik2 dulu suka makan..mai besar kopok2 cm ni dh xminat dh..tambah yg byk perisa tu..pak aji ja lbh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...