Wednesday, 29 April 2015

JOM BELI KAIN PASANG ONLINE


ENTRY INI DITAJA OLEH SAFIANA FABRIQUE


Assalammualaikum wbt....


Korang dah tempah baju untuk raya ker??? puasa pon belom lagi kan...hahahaha....nak buat macam mana coz tailor sekarang ramai dah  tutup untuk tempahan....aku nak hantar tempah baju untuk pakai sebelum raya pon dah tak boleh dah sekarang ni...huhuhuh....bagi yang suka beli pakaian yang dah ready made mesti tak ada masalah kan...tapi macam aku ni...tak selesa beli yang ready made....coz ready made tu untuk saiz ala-ala model...hahhahaha.....kalau aku mesti ada jer yang tak kena...ketat sana laa..ketat sini laa....so better tempah jer laa....puas ati....lagipon aku suka pilih-pilih kain nihhh....kalau korang nak beli kain tapi tak sempat nak pegi kedai....leh laa korang tengok-tengok pilihan yang ada....kat SAFIANA FABRIQUE....




Harga yang ditawarkan tu amat berbaloi...RM85 sepasang (4meter) dan penghantaran ke seluruh Malaysia adalah PERCUMA (pos udara)....kalau nak pos laju boleh jugak cuma top up RM5 jerrr.... kualiti kain dia memang bagus...aku suka kain jenis yang cenggini....lembut...sejuk...dan jatuh chantek jerrrr.......hehehehe......meh aku tunjuk antara contoh kain ... yang ada di SAFIANA FABRIQUE 








































Sebarang pertanyaan korang leh hubungi admin SAFIANA FABRIQUE atau boleh whatsapp di talian 012-5041649......korang tengok-tengok  la dulu yerrrrr...tak yah bayar kalau tengok jer kan.....hehehhehe....happy shopping....












30 comments:

  1. cantik2...

    naseb la akak dh siap tempah 2 psg baju dh.org dh x ambik upah jahit dh skrg ni

    ReplyDelete
  2. Puasa tak cukup sebulan tak boleh raya.. Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beraya dari ceruk dapur boleh kan, SS?

      Delete
    2. Yang penting time raya adalah untuk menyumbat tekak! He He He...

      Delete
  3. saya suka tgk langsir yg bergayut tu ... klu lah dah ada umah sendiri ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je sis CM x de rumah sendiri pun

      Delete
  4. Senang sekarang nak shopping baju raya. Klik-klik aja. Memang betul, klu nak tempah baju skrg mmg kena awal2. Klu tak pakai lepas rayalah jawabnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn tak tahu sis JM dah tempah baju utk raya...opsss

      Delete
    2. Kaler FINK ke Jay Emm? He He He...

      Delete
    3. Fink + Biru...cantuk u ollsss....kale merecik

      Delete
  5. rambamg mata den...tak tahu nk pilih mana satu..nasib baik boleh kawal lagi nafsu ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rambang tak pe... Jangan keranjang!

      Delete
    2. kalau mata ke ranjang habis JM nk ke mana eheheeheh

      Delete
    3. kalau mata ke ranjang habis JM nk ke mana eheheeheh

      Delete
  6. ENTRY INI DITAJA OLEH SAFIANA FABRIQUE? mesti Deanna dapat FRESS sepasang kan?

    ReplyDelete
  7. lama dah wana tak beli kain pasang ni..selalu beli yang readymade ja..:)

    ReplyDelete
  8. Betul2 tempahan utk raya dah ttp... nasib baik ekin dah p htr awal lagi... tak beli kain jahit kain dapat saudara mara bagi p mkn sambut menantu aritu hihi... tu ada lagi 3 pasang xjahit... hadiah menangGA kain sepasang ada gak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amoii byk nye..bak sini sepasang

      Delete
  9. Banyak la akak.... tapi ada kaler kita tak berkenan hihihi..

    ReplyDelete
  10. cantik2 nye.. tapi yg paling berkenan no 15 tue... lawa sangat

    ReplyDelete
  11. mak saya kalau nampak ni tak tahu la nak cakap apa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...