Friday, 24 April 2015

JOM BELI LANGSIR ONLINE


ENTRY INI DITAJA OLEH SAFIANA FABRIQUE


Assalammualaikum wbt....


Korang ada plan nak beli langsir tak??? meh beli langsir online.....hehehehe.....kalau korang rasa tak sempat nak tempah kat tailor....jangan risau....beli langsir online termasuk dengan upah jahit sekali (untuk jenis cangkuk biasa)....haaaaa...so korang tak yah pikir dah nak tempah kat sape......tapi untuk langsir bidang 120 sahaja tau...harga antara RM29.90 hingga RM49.90 semeter....tak termasuk kos penghantaran....hehehhehe....




Kalau korang tak pasti bape meter yang diperlukan...korang boleh bagi tau ukuran langsir yang korang nak....bagi memudahkan pengiraan meter yang diperlukan....korang jangan risau...kalau korang tak jadi beli...coz khidmat nasihat pengiraan meter adalah percuma....hehehehe....dan yang paling penting....kalau semasa korang buat order...sila maklumkan bahawa korang adalah pembaca blog aku...akan ada diskaun menarik untuk anda.....tapi kalau korang tak bagitau....maka tak ada laa diskaun istimewa untuk korang....heheheheh.....meh aku tunjuk antara contoh langsir yang ada di SAFIANA FABRIQUE 


RM49.90/meter

RM49.90/meter

RM49.90/meter

RM49.90/meter



RM49.90/meter

RM49.90/meter

RM49.90/meter



RM49.90/meter

RM49.90/meter


RM39.90/meter


RM35.90/meter

RM35.90/meter

RM35.90/meter

RM29.90/meter

Sebarang pertanyaan korang leh hubungi admin SAFIANA FABRIQUE atau boleh whatsapp di talian 012-5041649......korang cuci-cuci mata la dulu yerrrrr....hehehhehe....happy shopping....












37 comments:

  1. langsir online.. semua nak jual online sekarang kan.. xdak yg mustahil..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2...mudah dan cepat heheheh

      Delete
    2. Pilih klik klik pilih klik klik...senang tak yah gi kedai :)

      Delete
  2. memang tengah berbincan dgn cik suami nak beli langsir baru pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bincang betul2 mn yg perlu kan ...hihihi

      Delete
  3. Boleh gak beli untuk raya nanti ^^

    ReplyDelete
  4. langsir dia murah dan cantik cantik pula tu.

    ReplyDelete
  5. Kacak2 ooo..harga ya dah termasuk jahit la nak deqna?

    ReplyDelete
  6. Kacak2 ooo..harga ya dah termasuk jahit la nak deqna?

    ReplyDelete
  7. Utk mereka yg sibuk tak sempat nak jahit sendiri inilah peluangnya. Kakak biasa memang jahit sendiri aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak...utk yg mcm ktorg yg xreti jahit hahahaha

      Delete
  8. langsirrrr lagiikkk? Bak semeter!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Aiyoii....mauk tkuar biji mata nengok nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hati2...kalau dah terkeluar biji mata tu...susah mau masuk balik

      Delete
    2. Haahahha...abis laa kalau kuar xleh masuk balik

      Delete
  10. Replies
    1. Rasa xtau nk pilih yg mn dh...hehehe

      Delete
  11. wah...Deanna beli langsir tuk raya ke..JM x mampu nk beli langsir 49 hinggit semeter ni....beli RM5 semeter je...tapi kalau ke koya habis beribu sanggup...teruk tak perangai hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa...yg ptg rs puas hati...xkesah laa hrga bape kan...murah ke mahal ke...jnji berbaloi

      Delete
  12. suka lah tgk yg ade rnting2 kayu tu...huhuiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgn dh gatal2 aje nk beli...huhu

      Delete
    2. nasib baik tangan yg gatal..kalau riN yang gatal? ahahaha...lariiiiiiii

      Delete
  13. bestnya. mak saya buat dapur baru ni. bole la inform mak. hehe

    ReplyDelete
  14. Fuyooo langsir pun ada online

    ReplyDelete
  15. Cantik2 nya kain langsir! Geram tengok!

    ReplyDelete
  16. cantik2 kainnya..buat rambang mata..

    ReplyDelete
  17. wah tak tau pula boleh beli langsir online.. thanks for the info

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...