Thursday, 23 July 2015

BERSIARAN DARI KAMPUNG

Assalammualaikum wbt.....


Pertama sekali aku ingin mohon maaf kepada rakan-rakan yang berkunjung ke blog aku ni coz aku tak dapat membalas kunjungan korang....bukan sombong...tapi atas faktor internet yang umpama biskut....kejap ada kejap tenggelam...kejap ke darat kejap ke laut....maklum laa aku ni duduk ceruk pedalaman...secanggih mana pun gajet yang ada namun masih tidak mampu untuk bersiaran secara konsisten...huhuhuhu



Untuk itu...semua kunjungan ke blog korang akan aku buat lepas balik bercuti sakan nanti....kalau korang tengok entry sebelum ini...mulai 14hb lepas hingga 20hb...semua entry tu adalah autopublish....itu jer entry yang aku sempat siapkan sebelum bercuti....kiranya banyak stok laa entry aku tuh..hehehehe....kali ni entry ni aku taip masa kat umah mak mertua aku....hehehehe..tu pun nak citer kan...ok laa...tu jer nak citer kat korang...nanti sambung lagi yer....selamat hari raya aidilfitri....hhihihii

45 comments:

  1. selamat hari raya Aidilfitri Deanna.. tak apa paham.. sama laa kalau ke umah mertua, memang tak dapat nak online..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya eyda...tu la kan....hihih

      Delete
  2. selamat hari raya deanna..macam yan...umah kampung laju pulak line internet...kat rumah sendiri yang very2 slow...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak yan...laju eh kt kpg kak yan...bestnyer hihih

      Delete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..:)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya deanna, wah syoknya bercuti sakan di kampung ;)

    ReplyDelete
  5. Makkkk ooiiii... Lamanyeee cuti.... Balikkkk laaa balikkkk...
    * Mood jeles.... Ha Ha Ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik bawak kuih raya sekali k..
      sebab dah alang2 lama cuti tu.. hulur2 sket apa yg ada =P

      Delete
    2. hahhaha....balik dah ni haaaa....CT...tggu biskut dari SS jerrr

      Delete
  6. Jauhnyaaaa bersiaran! Enjoy your raya, SIs D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kasi la chance.. sesekali DM pulang ke kg halaman..

      Delete
    2. hahahha...jauhnyaaaa nun dipelusuk dunia

      Delete
    3. Dah macam DJ bergerak.. ha ha ha...

      Delete
  7. selamat hari raya Kak Deanna. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya deanna! dan selamat bercuti di kampung halaman.. enjoy your holiday dear :))

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya aidilfitri dear...jemput singgah blog..banyak citer2 baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya AS hihihi....insyaAllah nnti sy singgah yerr

      Delete
  10. ah, tak kira...nak bom jugak blog ni sampai kak DM jemu tengok asyik nama saya je komen...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nanti DM bom balik smpai kita semua semput baru tau =P

      Delete
    2. hahahhaha...sy rela di bom sal....

      Delete
  11. selamat hari raya Deanna! rindunya rasa lama tak bersua komentar kikikiki
    jaga diri bebaik kat kampung halaman sana ye. jgn lupa ole2 dari kampung hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya ana.....haah...lama xbersua....hehehehe

      Delete
    2. "bersua komentar" Ayat surat rasmi... He He He..

      Delete
  12. selamat hari raya DM.. hehehe kalo biskut sekali ada terus xde lepas tu..
    kena ngap dah.. biasalah tu bila balik kg.. ngerti2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya CT...biskutnye dh abesssss hahahahaha

      Delete
  13. selamat hari raya buat D sekeluarga :) maaf jika ada salah dan silap

    ReplyDelete
  14. Salam lebaran dari BUNDA walaupun diceruk mana anak2 BUNDA berada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam lebaran utk bunda sekluarga hihiih

      Delete
  15. Harap masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir & batin

    Taqabbal Allahu Minna WaMinkum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga buat Fidah Shah? r u still remember me :-)

      Delete
  16. saya raya kali ni memang tak update blog =)
    beraya sakan...hehe

    ReplyDelete
  17. same to me deanna....time raya..blog pun raya..tapi respect tau..gigih tu update dari rumah MIL demi reader kesayangan

    ReplyDelete
  18. sama lah ... time raya tak update langsung, nak auto publish pun tak sempat, tak sabo nak balik kampung :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...