Thursday, 12 November 2015

CAKAR AYAM???





Assalammualaikum wbt.....


Kepada kengkawan yang aku selalu kirim barang tu kan...korang perasan tak aku tak pernah tinggalkan sebarang tulisan atau nota dalam kiriman aku tu?? nak tau kenapa??? sebab tulisan aku terlalu buruk....lagi teruk dari cakar ayam...kah kah kah....tak percaya???



Haaaa......dah percaya dah sekarang ni??? ini la tulisan aku...buruk giler kan....kadang aku sendiri pun tak boleh baca tulisan aku.....mengalahkan tulisan doktor....keh keh keh.....apa yang aku tulis kat board tu adalah salah satu persediaan ktorang sebelum pergi outstation haritu...aku suka menconteng....lagi senang nak paham...walaupun tulisan aku buruk...tapi cukup bermakna....keh keh keh.......






Autopublish :  12.11.2015   11.30 am



















33 comments:

  1. lawa apa cakar ayam...heheheh...
    tulisan saya pun boleh dikategorikan cakar ayam jugak....
    bila dah lama sangat tak menulis, atau bila dah terlalu lama sangat menulis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha..sy kalau dh lama menulis lg teruk dr ni

      Delete
  2. Oklah kakak tengok. Cakar ayam yg boleh memberi manfaat tak apa Deanna
    Tulisan kakak lagi hodoh tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kira tulisan yg agak cantik ni kak zakie...kalau yg buruk tu lg malu nk tunjuk hahhaha

      Delete
  3. nampak lawa jugak tu sis..
    tapi kalau diri sendiri pun tak boleh baca itu sudah parah... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...selalu xleh baca tulisan sndiri....coz buruk sgt

      Delete
  4. haha..kita sama.lagi satu, sy kalau menulis kt board macamtu confirm senget..tak boleh jadi cikgu lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa...sama la sal..senget benget jd nye kannnn

      Delete
  5. cakar ayam sedap..tapi cakar ayam tulisan...erm ...erm...ermm

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hahhaa...harap2 sampai maklumatnye tuhhhh

      Delete
  7. tulisan cakar ayam ... sama level dengan tulisan doktor la, kira hebat juga la kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....tulisan lg teruk dr doktor

      Delete
  8. cakar ayam? cakar meow tak dak ka...? hahahaha :p

    ReplyDelete
  9. ala baca tajuk ingat kuih cakar ayam.. adehhh nak kena cari ni... ehh awat asyik ingat makan ni..help help help!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh lama xmkn cakar ayam tu kannn sedap woooo hihih

      Delete
  10. bos mummy pun tulisan cakar ayam.. hanya PA dia je yg tau baca... jenuhhh nak suh dia translatekann...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..sama la ngn opis ktorg..PA dia jer phm

      Delete
  11. Tulisan cakar ayam dan doktor memang tak dapat dipisahkan... tapi Deana pernah jadi doktor aritu kan...no wonderlahhh ...keh keh keh :p

    ReplyDelete
  12. laaa ingatkan makanan cakar ayam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang igt makan ja ZF....tp cakar ayam memang sedap..hahahaha

      Delete
  13. kalau tulis macam tu comel2 alamatnya llambatlah.. hehe... nak cepat mesti tulisan pun herot petot.. suka tgk tulisan kak farrah, comel ja

    ReplyDelete
  14. samalah kita DM.. boleh geng hahaha..

    ReplyDelete
  15. Sendiri tak leh baca tulisan sendiri... ok! kait jari kelingkeng skit...ha ha ha

    ReplyDelete
  16. Ini tulisan orang kidal.. he he he...

    ReplyDelete
  17. Baca tajuk duk terfikir cakar ayam yg duk pemes jual kat kelantan tu tapi rupanya kisah kak D punya tulisan

    ReplyDelete
  18. cakar ayam? bukan boleh mkn ke ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun mati2 ingat dia nak cite pasal kuih tu...hehe

      Delete
  19. ni bukan tulisan cakar ayam ni...ni tulisan org Profesional ;p

    ReplyDelete
  20. percaya tak dalam dunia ni tak ada sape
    ngaku tulisan dia cantik
    semua kata dia punya tulisan cakar ayam...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...