Friday, 20 November 2015

NOODLE STATION KLIA


Assalammualaikum wbt.....


Ini cerita bulan September lepas....masa aku nak ke luar kawasan macam yang aku cerita kat SINI....sebenarnya banyak benda nak cerita kat korang pasal aktiviti aku masa luar kawasan tapi kekangan masa nak cerita kat korang....kena tunggu masa sesuai baru boleh cerita..harap korang tak jemu dengan hidangan cerita basi aku nih...hahahhahaha.....memandangkan ktorang pergi ke JB thru flight...maka destinasi yang pertama kena pergi ialah KLIA....ktorang bertolak sebelah malam....lepas check in barang semua....aku dan en suami melepak dulu kat Noodle Station kat KLIA....sementara tunggu masa untuk boarding....









Ktorang makan ni jer lah....aku pun tak boleh makan banyak-banyak dah...maka ktorang kongsi jer la makanan yang ada tuh....lagi mengerat kasih sayang....keh keh keh....ayat tak boleh blah......selesai makan baru lah aku bergerak ke tempat pemeriksaan....untuk ke pintu pelepasan......apa kisah yang menarik di JB??? tunggu next entry jer laa yerr.....hihihii







Autopublish : 20.11.2012   3.30 pm


















35 comments:

  1. la itu je? ngat nak review ke apa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu jer.....nyesal kan hahahha

      Delete
    2. baru nak tarik nafas dah habis baca

      Delete
    3. pendek sgt tarik napas nya tu sal..heheh

      Delete
  2. Replies
    1. makan dengan cik abang, mestilah kenyang...hehe

      Delete
    2. ehhh...mcm tetau jer sal kan hhahaha

      Delete
  3. wah tukar baju baru pula ya mbak.....ceria gitu

    ReplyDelete
  4. yang penting header baru u olls!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia baru tukar ye? ingat lama dah

      Delete
    2. hahahahaha.....baru laa sgt kannn....tp xmenarik pon...keh keh keh

      Delete
  5. noodle station pinggan besau mangkuk besau ... tapi dalam sikit jer pun :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...haah betul.....nasib baik sedap jugak

      Delete
  6. ohhh..pergi ngan En Abe ke? then 6 hari d sana En Abe ambil cuti lah ye..habis tak best lah dapat bilik two double bed tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, katil boleh dirapatkan..hehe

      Delete
    2. pergi klia jer ngn en suami....pastu dia tinggal....hahhahaha

      Delete
  7. Ntah bila dapat makan di Noodles Stn di KLIA tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..kalau JM anytime jerrrrrrr....hahaah

      Delete
  8. saya tak pernah lagi makan kat sini.. tapi nanti boleh la try makan sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeheh.....nnti leh try mkn kt situ....

      Delete
  9. nampak sedap aje popia tu
    mee dah biasa tengok...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. popia dia leh thn jugak tu YY...heheh

      Delete
  10. uiiish dapnyeee la hai.. itew x penah makan sini lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.....nti de pluang CT leh try mkn kt sini

      Delete
  11. tak penah mkn sini lg.. kalau ke KL boleh singgah. alamak dh balik penang

    ReplyDelete
  12. Nasib bok pas sarapan tek.. Mun sik alu belagu perut nangga gambar tuk.. Hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...