Friday, 15 May 2015

BELI KAT PASAR MALAM

Assalammualaikum wbt....

Setiap hari khamis akan ada pasar malam kat area umah aku ni...rasa macam dah lama aku tak pegi pasar malam tu...tetiba kali ni nak pegi pulak kan...sesekali kannnn...hehehhe...tujuan aku...nak beli makanan...beli yang simple-simple je la kannn...meh aku kongsikan hasilnye?? Hihihi






Aku beli cucur badak tanpa badak dan kuih kasturi....



Lagi aku beli cucur penderam a.k.a tinge keling....



Tidak dilupakan...cendul...nyummm...nyummmmm...sedapppp....



Dan akhir sekali....anggur tanpa biji...sekilo RM18...manis betul...memang tidak mengecewakan....hehehhe......alhamdulillah...diberi peluang untuk menikmati semua makanan ni....thank you Allah SWT...








22 comments:

  1. Aduhhhh cendol tuu tak tahan betul tengok. Kalau dapat malam malam ni alangkah indahnyaaaa

    ReplyDelete
  2. Beli cucur badak... Badaknya manaa????????? Mana??????????????? Kah Kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bli cucur badak tanpa badak...hahahaha

      Delete
  3. Abislah tinger keling kena potong....

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Cendol cendolan..lalalalala...hahhaaha

      Delete
  5. akak suka pi pasar malam

    .sebab macam2 ada..terutamanya makanan..
    :-))

    ReplyDelete
  6. Terliur tengok anggur hitam.tu....

    ReplyDelete
  7. hamboi tudia bg tau siap2 cucur tanpa badak hahaha

    ReplyDelete
  8. kak D dan cendol berpisah tiada..

    ReplyDelete
  9. sebut telinga ke*** teringat roonate lama tu.. cukup marah kalau sebut ke*** .. hihi sbb dia anak mami..

    ReplyDelete
  10. kuih kasturi tu kuih kacang ka..

    ReplyDelete
  11. oh , ada nama lain , telinga keling ? ... hohohooo

    ReplyDelete
  12. mkn kueh ngan cendol je..kuruslah lepas nih...jgn kurus sgt nanti i jeless...biar org tu sorang je kurus ..dah boleh pakai baju size S heee

    ReplyDelete
  13. tinge keling? tinge mamak x der?

    ReplyDelete
  14. sesekali beli something kat pasar malam best jugak.. sedap tu anggur tu.. lama tak makan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...