Saturday, 9 May 2015

LAWATAN TAPAK

Assalammualaikum wbt.....


Haritu aku ikut member opis aku tengok umah...dia baru dapat kunci umah kuarters.....so aku pon menyebok laa kan nak pegi nengok umah tuhhh...hahahhaha....bila time rehat hari jumaat tuh...aku dan beberapa orang ikut dia pegi tengok umah tuhh....dia dapat umah yang sama blok dengan member opis sorang lagi....senang la kan nak pegi keje.....leh sama-sama....hihiih...leh tukar-tukar masakan.....hahahahah....meh aku kongsikan gambar umah tu yerrrr......hihihihi
















Luas jugak umah nye kan??? pada aku luas la kan....yang penting ada rumah...ada orang tak de umah lagi kesian kan....ni kira dah dekat sangat ngan opis...leh jalan kaki gitu .......heheheheh....setelah puas hati dengan lawatan tapak ke umah ni...kami pon bergerak pulak ke umah member yang sorang lagi.....umahnyeeee bawah sikit dari umah yang ktorang tengok tuhhh.....heheheheh.....apa projek ktorang ke rumah yang sorang lagi tu??? jeng...jenggg ...jenggggg......












Taraaaaaaaaa........main masak-masak.....masak megi kari....slurrppppppp.....sedap....aku tukang tengok jer....kita serahkan pada yang pakar??? sape yang pakar tuh??? yang dapat kuraters baru tu laaa.....hahahhahahaahah....bahan-bahan disediakan oleh tuan punya umah yang kitorang melepak....hahhaahhaha....megi kari memang thorbaikkkkkkk....hehehehehehe....nanti kita men masak-masak lagi yerrrrr......hihihhihi





Klik banner untuk join GA aku 

36 comments:

  1. Rumah kuarters tu boleh tagan besar jg tu...sempoi tuan rumah hidang meggi je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...mmg besar sue..megi tu yg ptg heheheh

      Delete
  2. bestnya dapat rumah dekat ngan opis macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan....dpt jln kaki jer g opis hihihi

      Delete
  3. cantik dia pnya dapur... sedapnya meggi 2 #lapar hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheh...dapur yg luas...senang nk masak

      Delete
  4. tudia aih punya best dpt rumah quaters cantik cenggitu.
    dpt pulak makan2 free sponsored by tuan rumah. perhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....yg penting megi tu kena ada

      Delete
  5. Kak D xleh pisah dengan kari dio hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak D rempah kari apa yanh sedap ya...

      Delete
  6. Sedap tengok maggi tu buat terliur la.pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alor akak jangan la ekin kempunan ni p kedai tak teringin pun

      Delete
  7. 3 kali ayat umah tuuhhh di tulis dan di ulang...hahahaah...JM lak meng audit kih kih kih

    ReplyDelete
  8. maggie karii!!!! slurrppp....satu mangkuk tu sorang mkn ke 3 org mkn tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. slurrrpppppp....terus habes...tu utk 6 org mkn laa JM hahahah

      Delete
  9. bestnya umah siap kabinet dapur lg...senang msuk2 xyh pk apa dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...bawak barang jerrr hehehehe

      Delete
  10. hehehe memang best laaa kira kabinet n almari semua ada.. kat kawasan mana ni ? dulu kazen dapat kuaters kat putrajaya.. pergh.. dalam rumah bleh main tennis besarnya wakakkaa..

    amboi megi tu.. megi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kat ptjaya precint 16 dkt alamanda...jln kaki jerrrr hehehehee

      Delete
  11. Luasnya kuaters...untung nye..

    ReplyDelete
  12. meggi kari kalau letak bahan banyak2 cmtu mmg sedap hahahah

    ReplyDelete
  13. wah..maggi tu memang menggoda..slurppppp.. ;)

    ReplyDelete
  14. besar rumah quaters kt sana kn...

    ReplyDelete
  15. besar . memang besar . part dapur tu yg best ... uhhh ... mee kari yg x boleh blah ... heheheee

    ReplyDelete
  16. cantik laa dapur dia siap ada kitchen kabinet lagi.. ok laa nampak luas..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...