Wednesday, 13 May 2015

BERSIHKAN KARAT OTAK




Assalammualaikum wbt.....

Bila otak dah berkarat memang amik masa nak bersihkan karat tuuu....huhuhuhu...tapi bila dah dilantik untuk buat keje...maka aku gigih jugak nak refresh balik apa yang aku belajar dulu....berkarat dah otak dik oiiii....so kena hadam balik semua buku-buku tu....buku tu pon aku pinjam dari kengkawan kat opis ni...buku aku mana ntah aku letak...nanti laa aku selongkar....huhuhuhu





Ini la keje aku sepanjang minggu nih....baca...tulis...reka...modified...selesaikan....semua kena key in dalam excel...masukkan formula...takut salah....kalau aku ubah kat 1 tempat...tempat yang berkaitan patut berubah sama....huhuhuhu...memang memerlukan kesabaran....aku kena buat 3 set....tapi baru 1 set siap dihantar...ada baki 2 set lagi....harini...aku tengah berusaha untuk siapkan set yang kedua...aku target aku kena siapkan yang kedua ni sebelum aku mula outstation di kota bharu selama 2 minggu.....huhuhu....moga segala urusan aku dipermudahkan....aminnnnnn

32 comments:

  1. wah..keluar segala jenis buku..heheh..moga dipermudahkan ya deanna :)

    ReplyDelete
  2. nak cepat faham try rebus! Nak warna kasi serbuk kari skit.... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu bkn cepat phm tu SS..tu cepat kenyang namanyee...sedapnyee laa kari...hahahha

      Delete
  3. BERKARAT?...baru nak rekomem guna Clorox or Vanish tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau guna clorox terus hilang hahahahah

      Delete
  4. Tapi...ada ke otak BERKARAT...x pernah tgk pun ahahah

    ReplyDelete
  5. Mecabar betul keje si Deanna nih..pegawai besor je leh buat keje2 mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegawai saiz besor baru betul....hahahahah

      Delete
  6. ehh..jap...outstation 2 minggu? mesti byk story dari KB nanti kat dalam blog nih ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...harap2 sempat la kot nak stori mori kisah di sana....papepon nk tggu entry JM dulu...hihihhi

      Delete
    2. kak D balik dari kb pun belum tentu entry kak JM siap..hehehe.gurau je kak JM..

      Delete
  7. insya allah boleh siapkan . fokus2 :)

    ReplyDelete
  8. rajin jgk nk stdy balik semuanya ya kak deanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa zarul oiiiii...tuntutan kerjaya hahahah

      Delete
  9. Replies
    1. Kopok xleh...batik leh..bak seribu ringgit...hahaahah

      Delete
    2. bukan setakat seribu rggit..10 rgt pon still mtk kt ayah lagi hihi... adoi bila leh kerja ni...

      Delete
  10. tudia jenuh nk khatam. hehehe. wahh outstation 2 minggu mcm best tu! tp kalo os sbb keje, tu kurang bes sikit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu...harap2 ada kebestan bila os...

      Delete
  11. selamat lah membaca FRS tu....hahah...Zzzzzz...ZzzZ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terus senget pale bila baca...huhuhu

      Delete
  12. Erk,pengsan nk menelaah.tapi chaiyok untuk setelkan kerja ye.

    ReplyDelete
  13. rindunya account, fianance... teringat stdy zaman account dulu....5 tahun dh tggal...

    ReplyDelete
  14. ni namanya belajar tak khatam2 ... semoga dipermudahkan ...

    ReplyDelete
  15. rebus jer buku tu buat air.. huhuhu jenuh nak bersihkan karat2 tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...