Friday, 29 May 2015

FIZO OMAR, MAWAR DAN HOLIDAY VILLA

Assalammualaikum wbt....


Sambungan entry aku yang lepas....kat airport KB aku jumpa retis....dan...seperti yang korang baca tajuk kat atas.....aku jumpa Fizo Omar dan Mawar....seperti yang di teka oleh SS....hahhahaha...tapi tak sempat la nak sampaikan salam SS tu...hihihi....









Haaaa...nampak tak couple pakai baju merah tuh....tu laa Fizo Omar dan Mawar....aku hanya mampu amik gambar dari jauh je ....heheheheeh... tak lama pastu...ktorang bergerak dari airport  ke hotel...holiday villa....di wakaf che yeh...











Nampak tak bilik tuh?? Apa yang tak kena???? SEMPIT giler....aku nak solat pon payah coz ruang terlalu sempit...saiz pulak gergasi....terpaksa la aku berselit solat kat depan tv...muka aku betul-betul kat depan tv....hahahahahah...so aku request untuk tukar bilik...meh kita tengok  apa bezanyee....







Haaa...nampak tak beza ruang bilik tu??? Lagi besar kan??? Dan yang penting lagi selesa untuk aku nak solat....rate dia sama jerrr...dengan bilik aku yang mula-mula tu.....nanti kalau korang nak duduk sini...korang request bilik kat corner...luas...dan selesa...




Lagi yang aku suka..almari dia besar sikit dari bilik lama aku...dan boleh sangkut baju kurung...kalau yang lama tu tempat sangkutnya pendek...tak boleh sangkut baju kurung...papepon...duduk hotel ni memang best..coz dekat dengan tempat shopping...hari-hari pegi shopping...hahahahaa...tu jer nak citer kali ni....jumpa di next entry yer....








39 comments:

  1. besar la.sama mcm hotel dekat gambang waterpark..ruang bilih die memang besar.selesa nk solat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ptg ruang solat selesa kan hihihi

      Delete
  2. bnyaknya beza... heheh oklah klu dpt tukarkan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa....nasib baik dapat tuka hihihi

      Delete
  3. Ehh Betul laa titew teka... Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti claim hadiah burger Fizo Omar satu...

      Delete
    2. yeayyyy....thniahhhhhhhh hhahahahha

      Delete
  4. sepatutnya...hotel kenala buat ruang utk solat kan...barulah pelanggan selesa..ni ruang pun tak ada...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm....betul....ruang solat kena selesa

      Delete
  5. fizo balik kg dia la tu kot...

    nampak ok juga ye hotel ni, tips yg berguna...nnt boleh request ikut saranan deanna ^^

    ReplyDelete
  6. eh Fizo ngan Mawar.. merah ang..ang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak D, nak kopok lekor.. hehe

      Delete
    2. ada plak Mawar, dengan kak Sal lah tu..kak D tak tengok dekat-dekat.

      Delete
    3. amboi....suida...sy pon xbeli kopok lekor....bli kt pasar mlm jer laaa hahahahahaha

      Sal....eh yeke...xpasan lak hahahahhaah

      Delete
    4. hehe Kak D xmakan ke kopok lekor..
      dok mntak2 ni kan, adik bawak balik kopok lekor yg kawan kerja dia bagi sebab balik kmpg kelantan.. rezeki tu.. :-)

      Delete
  7. Wakaf che yeh syurga shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahhahahaha

      Delete
    2. Kalau g harus ada barang beli kat situ

      Delete
  8. Kedai mkn kat airport tempat fizo n mawar mkn mahal huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke??? xpernah mkn kt situ hihihi

      Delete
    2. Ekin pun x pernah tapi pernah lalu la dulu pernah htr nenek g haji adik laki g sarawak masa keje sana

      Delete
  9. Alaa tak sempat tegur2 sapa tanya khabar ke sis..
    heheee..

    ReplyDelete
  10. ala kenapa xtegur.. nampak bilik sempit sikit nk solat. huhu

    ReplyDelete
  11. bestlah boleh kerja sambil makan angin ...

    ReplyDelete
  12. Memang sempit bilik yg pertama tu, sis. Nasib baik dapat tukar bilik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempit kannn....tu laa nsb baik dpt tukar

      Delete
  13. wahhhwahhh jumpa fizo-mawar hehe.
    tu la kalo hotel bilik sempit, nk solat pun xleh kan.
    sipbaik dpt tukar bilik yg lg ok hehe

    ReplyDelete
  14. bila tengok bilik yang pertama tuh, teringat kat bilik Tune Hotel, Kuching.. memang sempit macam tu laa.. nasib Eyda ngan roomate kecik, muat laa nak solat..

    ReplyDelete
  15. Ekin ada gambaq dgn fizo hahaha masa tu tunang org lg fizo pun tunang mawar

    ReplyDelete
  16. Tengok jah hotel tu tak pernah nk g tdur
    Besar kemain hotel ruang bilik sempit

    ReplyDelete
  17. ala...Fizo Omar dan Mawar..tapi dapat gambar montot je

    ReplyDelete
  18. nama hotel dah gah tapi bila tgk bilik tu..jgn kata DM...JM pun rasa sesak nafas kalau bilik besar tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...