Friday, 1 May 2015

D'PULZE CYBERJAYA




Assalammualaikum wbt....

Korang dah pernah pegi shopping complex baru kat cyberjaya? D'PULZE....aku pon baru jejak kaki kat situ...tu pon tau kewujudan tempat ni masa nak carik mee tarik hari tuu...kalau tak...memang tak tau jugak tempat ni wujud...haahahaha...





Masa rehat jumaat yang lepas....aku dan kengkawan kat opis menyinggah la kat situ...selepas ktorang makan mee tarik kat Salam Noodles....konon nak cuci mata la kan...heheheeh...meh aku belanja gambar....






Tu jer yang mampu aku kongsikan...ada banyak lagi kedai yang ada...daiso...jaya grocer...watson...tu je yg sempat aku tengok....rasanya tempat bowling pon ada...coz aku de tengok sinage....tapi ktorang tak sempat nak pegi tengok...masa rehat pon dah hampir tamat...nanti korang leh laa terjah yer...heheheh..




Klik banner untuk join GA aku 

28 comments:

  1. Acehhhh.... Masa rehat jumaat konon... tak nak ngaku tu gi ngular... Kah Kah Kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp...xbaik memfitnah....hahahahahha

      Delete
  2. Tempat gini kalu bagi kat SS... 3 jam pon tak cukup nak meronda... Harus di belek satu persatu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. belek tu beli ke tidak ke tinggalkan 'tanda' tangan heeee

      Delete
    2. kalo yg kat cyber ni x besaq mana.. kalo ioi city mall tu agak2 brapa bulan SS jalan..

      Delete
    3. Kalu jalan dengan Jay Emm takut SS tak mo balik... Bukan tengok barang... Tengok Jay Emm je... Ha Ha Ha...

      Delete
    4. kah kah kah.......senak peyut...senak peyut

      Delete
    5. hahahaha.....JM 4 display only

      Delete
  3. F.O.S!!!!! my feveret tu...suka masuk tapi tak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh sama laaa....suka tgk jerr bli tidak..coz xde saiz hahahahhaha

      Delete
    2. x der SIZE katanya..Deana pakai size S...dorang jual size XL....eheheh

      Delete
    3. ni perli ke pe nih??? ha ha ha...

      Delete
  4. boleh challenge IOI City Mall x?

    ReplyDelete
  5. belanja gambar je ke?belanja lah mee kat noodle station..baru best.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiii....sape nk banjer sal??? hahahaah

      Delete
  6. dah beberapa kali lalu tapi blm singgah lagi ...

    ReplyDelete
  7. shopping complex baru nih.. tak pernah dengar lagi..

    ReplyDelete
  8. kawan keje kat hsbc cyber tu kata best jugak lepak tempat ni..
    ada kedai bingsu korea.. bleh la nak try jenguk bila balik bangi nanti..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...