Wednesday, 27 May 2015

DEMO TUNGGU AMBO MAGHI

Assalammualaikum wbt.....


Tajuk entry tak ingat....demo pehe dok? Ambo pon tok pehe...hahahahaah....mentang-mentang nak pergi Kota Bharu kan....bukan untuk bersuka ria tapi  bekerja yer.... tapi sambil-sambil tu boleh jugak laa kalau nak bersuka ria....heheheheh....2 minggu tauu....arghhhh.....aku suka....hahahaha....meh aku kongsikan perjalanan aku nak ke sana










En suami hantar aku ke KLIA....parking kat bangunan sebelah....masa aku sampai KLIA...aku tengok orang tak ramai...aku dah check in online so juz que untuk drop beg jer...aku tengok orang que pon tak ramai....senang jer urusan semua...sampai laa aku masuk kapal terbang......dan akhirnya.....




Yeayyy....alhamdulillah sampai...dengan selamatnya......hehehe



Sementara tunggu kawan aku amik teksi...aku jumpa artis....artis mana???  Tunggu  next entry......hahaahahahha





28 comments:

  1. hati-hatilah diperjalanannya yeah

    ReplyDelete
  2. bestnyer g kelate naik plane...

    ReplyDelete
  3. Syoknya...kelantan is heaven with food...mesti cuba mkn semua food dia tau deanna...

    ReplyDelete
  4. Wow, bestnya dapat nemu retis. Sapa tek?

    ReplyDelete
  5. itu dalam troli tu... macam nak pindah... ha ha ha...

    ReplyDelete
  6. kalu jumpa Fizo Omar... Kim salam! he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....mcm tetau jer....skodeng ehhhhh

      Delete
  7. next week nak ke kelantan jugak!! hehe..

    adakah nealofa?? haha..

    ReplyDelete
  8. tak gtau pun nak datang kelantan kan!
    ada kelantan lagi ke?
    jom jumpa.
    serius ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...hrini dh balik kl dah...

      Delete
    2. Hehehehe...hrini dh balik kl dah...

      Delete
  9. Hahaha bnyi mcm siam kalau kak D ckp kat luar taw..

    ReplyDelete
  10. huk aloh! tu je nak komen..hihihi

    ReplyDelete
  11. hehehe.. mesti mawar teman fizo balik KB.

    ReplyDelete
  12. haruslah x blh miss next entry ni ...

    ReplyDelete
  13. kite ni x pnh naik kpl terbang kikiki

    ReplyDelete
  14. bestnya keja 2 minggu di kelantan..

    ReplyDelete
  15. 2 minggu? ohh...bahagianya kalau dpt keje luar 2 mggu like DM ni..pastu paling best di kelantan..so leh sopink, mkn pun sedap

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...