Saturday, 30 May 2015

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA




Assalammualaikum wbt....


Alhamdulillah...seramai 93 orang peserta yang mengambil bahagian untuk menyertai GA aku kali nih....terima kasih bebanyak pada korang yang sudi join GA aku yang tak seberapa ni....hihihihi....seperti yang dijanjikan....harini 30 Mei 2015....aku akan umumkan senarai pemenang yang bertuah.....jom kita tengok sape yang kena.......hahahhhhaahahah






Senarai Pemenang dan Hadiah:


1.  Majalah Anjung Seri bulan Mac 2015 x 1 pemenang



2. Majalah Anjung Seri bulan April 2015 x 1 pemenang



3. Majalah Jelita bulan Mac 2015 x 1 pemenang



4. Majalah Jelita bulan April 2015 x 1 pemenang



5. Majalah Mami & Baby Mac 2015 x 1 pemenang



6. Majalah Mami & Baby April 2015 x 1 pemenang





9. Instant Shawl x 3 pemenang


10. Batik Sarawak x 2 pemenang




11.  Table Runner x 2 pemenang





12. Tissue Box Hanger x 2 pemenang
16.  Storage Box x 1 pemenang

20.  Key Chain dan fridge magnet x 11 pemenang




























Tahniah kepada semua pemenang....sila tuntut hadiah anda semua dengan mengemukakan maklumat seperti berikut:

NAMA :
NO. HADIAH:
LINK:
ALAMAT SURAT MENYURAT:
NO.HP:


Sila emel maklumat di  atas ke email chigusa.mor@gmail.com. Semua tuntutan hadiah perlu dibuat selewat-lewatnya pada 30 Jun 2015. Hadiah akan dipos secara berperingkat. Penganjur tidak akan bertanggungjawab terhadap hadiah yang tidak sampai sekiranya berlaku kesilapan alamat.  Terima kasih sekali lagi kepada rakan-rakan yang menyertai GA ini...insyaAllah...kalau ada rezeki aku buat lagi...hehehehhehehehe....mohon maaf jika terdapat kekurangan sepanjang penganjuran GA ini.





37 comments:

  1. yeayyy...!!ada tersangkut sebagai pemenang..tengkiu kameq deanna..nnti saya bg detail..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada rezeki ka sini.
    Done Pm detail

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. hehee. tahniah juga kepada semua yang menang. details sy dah bagi kat email :) terima kasihh

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Terima kasih. Moga murah rezeki..aminnn

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..Terima kasih. Moga murah rezeki..aminnn

    ReplyDelete
  6. belum ada rezeki nampaknya...
    nanti Cik Deanna buat lah lagi GA ye.. :)
    n sapa2 yang tak nak hadiah, sedekahkan je kat saya.. hehehe

    n jemput BW ke rumah ye.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang xada rezeki

    ReplyDelete
  8. Yeay menang, alhamdulillah, hehe. Tak sangka. Sebelum ni dah baca dah entri ni but tak perasan pulak blog saya kt situ, kekeke. Terima kasih inform. Nnti sy hantar email

    ReplyDelete
  9. mana? mana? mana nama SS x de???? Takkkk acikkkkk! kah kah kah...

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk semua! Ada antara pemenang yg SS kenal... Tahniah!

    ReplyDelete
  11. menang! tu pun terlupa nak cek! thanks KD sebab remindkan....huhuhuhu
    tahniah jugak untuk semua yg menang!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..rezki saya menang instant shawl..
    tq

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua pemenang..:)

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang.. nina xsempat nk join :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah , tersenarai saya ...

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, wana tersenarai juga..terima kasih deanna...jap lagi wana sent details ya..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah! Ada rezeki dpt gift from Sis D.

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada para pemenang..

    ReplyDelete
  19. tahniah semua ;) cikbunga dah antar details ;)

    ReplyDelete
  20. dah hantaq detail ya tq tahniah yg berjaya

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. ada rezeki di sini.. :D
    Tahniah kepada semua.. :)

    Travel Wishlist (Klik Di Sini)

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah..tq so much tahniah pd yg lain gak

    ReplyDelete
  23. xde rezeki kt sini...wuuuuuu....

    tahniah pd smua pemenang

    ReplyDelete
  24. Okay tahniah kpd semua! Cx tk mng. Huwaaaa... bukan rezeki :)

    ReplyDelete
  25. yeyyyy ada gak terselit! mekaseh deanna! :)

    ReplyDelete
  26. tahniah pd yg bertuah tu...yeay!!!!

    ReplyDelete
  27. tahniah kepada semua yang berjaya..

    ReplyDelete
  28. rezeki ...alhamdullillah memang juga.
    banyak hadiah mesti susah nak ingat utk siapa pemenangnya
    Tq deanna

    ReplyDelete
  29. mana I punya..mana? huhu xdak ka? nak batik serawak tu.. hahaa

    ReplyDelete
  30. alhamdullillah menang, dah lama tak menang ga

    ReplyDelete
  31. Maaf lah... tak perasan blog YB ada dalam senarai pemenang tu.
    Terima kasih yer.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...