Friday, 26 December 2014

3 STYLE CINCIN UNTUK GAYA KASUAL



Assalammualaikum wbt…

Kali ni aku nak citer sikit pasal cincin….korang tau kan cincin tu ape??? Alaaa…tak kan laa tak kenal kan…terutama pompuan-pompuan macam aku ni…hahahahha…cincin kan perhiasan untuk pompuan…bagi yang ingin melangsungkan perkahwinan tu…memang dah sibuk dah sekarang ni pilih cincin…tapi kan…sekarang ni…..banyak giler pilihan cincin yang ada…terutama yang modern style…kepada yang belum kahwin jangan kecewa…korang leh beli dulu cincin guna duit sendiri dulu…hehehehe….leh pilih ikut citarasa…terutama yang  urban style…macam-macam bentuk ada…terutama yang suka bergaya kasual….meh sini aku kongsikan beberapa contoh….ecececehhh…macam reti jer kannn…hahahahhaha…korang layan jerr hokayyy.....


 

zalora


Korang kan selalu pakai t-shirt atau blouse dan jeans kan! Walaupun korang bergaya ringkas macam ni pon….tidak bermakna korang tidak sesuai untuk mengenakan sebarang aksesori tau…ada caranyerrr… so untuk entri kali ini, jom  aku kongsikan 3 style cincin pilihan untuk  korang gayakan apabila berpakaian kasual J…..menarik woooo…hihiihihi


GAYA PERTAMA

zalora

Bagi mengekalkan  kefemininan korang…korang boleh  bergaya bersama sepasang jeans dan blouse putih serta aksesori cincin bermotifkan rama-rama seperti ini. Haaaaa….chantek tak??? Harus laa chantek kannnn…hihihihihi….Selain itu, terdapat juga cincin bermotif ladybird dan beruang yang comel untuk korang gayakan. Mesti lagi cute kannnn… hihihihiih


GAYA KEDUA

zalora

Bagi yang ingin kelihatan sedikit rugged? Wide ring ini memang sesuai untuk korang coz cincin macam ni semakin mendapat perhatian ramai penggemar fesyen tau! Heheheheheh…sekarang aku tengok artis korea ramai pakai cincin cenggini…macam cute jer diorang pakai kannnn…..hihihihihi

 
GAYA KETIGA

zalora

Bagi korang yang suka bunga-bunga gitu…. motif floral yang evergreen memang sesuai untuk korang…dan semestinya digemari oleh majoriti wanita. Walaupun korang bergaya dengan ringkas, cincin bermotifkan bunga ini mampu menyerlahkan lagi penampilan korang. Percayalah! Ehh..macam lagu siti nurhaliza lak…hihihihihi…

Haaaa…amacam??? Sudah ada yang berkenaan di hati?? Kalau ada yang berkenan leh laa tinjau-tinjau kat zalora.com.my……banyak pilihan ada kat situ…aku kalau g website tu bukan beli cincin jer nanti…bershopping sakan aku kat situ kang….so hepi shopping laa yerr….hihihhihi

10 comments:

  1. besae gelabaknya....malu ceq nk pkai heehehehe...
    cincin biasa ja pon xreti nk pkai lagi ni..

    ReplyDelete
  2. hamboih tudia ada rama2, bunga besar nye! err tak pandai pulak pakai cincin segala hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..wat hiasan je laa kalau cenggitu

      Delete
  3. wahhh ! anis memang jenis feminim je hehe

    ReplyDelete
  4. x suka pakai cincin sbb jari x cantik..nama je jari manis ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke JM...aishhh...mesti chantek kalau pakai....cer pakai dulu...hahaahaah

      Delete
    2. ahaahahha..x nk argh..nak sarung cincin kahwin je opsss hihihi

      Delete
    3. alhmdulillahh....aminnnn....hahhaahha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...