Wednesday, 25 February 2015

TERIMA KASIH JARI MANIS


Assalammualaikum wbt...

Entry kali ni aku buat khas untuk ucapkan ribu-ribuan terima kasih kepada rakan blogger yang tersayang...tidak lain tidak bukan....cik Jari Manis .....heheheheh...untuk apa??? perlu ada sebab ehh...kalau nak ucap terima kasih?? Sesaje tak leh ker?? hahahahaah...




Taraaaa.....aku dapat sampul istimewa....dari JM...harus laa spesel kan...bukan senang nak dapat sampul dari JM ni....terima kasih bebanyak ye JM coz sudi bagi hadiah yang spesel ni....hehehehe...nak tau apa dalam sampul tuh?? jeng jeng jenggggg.....hihihih



Nampak tak tuh??? spesel kann....heheheheh...terharu sangat bila JM sudi bagi hadiah ini...mekasih tauuu....sory tau coz lamabat baru nak bagitau sampul dah dapat...sangat-sngat suka hadiah ni...heheheh...lap u ketat-ketat.....hahhaahhaha


44 comments:

  1. Eh Eh... Machammm I kenal tulisan tangan tu... Jari dia yang manis2 lemak berkrim disukai ramai tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nak tahu ke resipi supaya manis begitu hihihih

      Delete
    2. Ada campuran lemak tepu ke? He He He...

      Delete
    3. x nk lemak TEPU..cepat SAKIT JANTUNG :-)

      Delete
    4. tulisan Jari Hantu saya pun kenal opsss

      Jari Manis :p

      Delete
    5. hahahah...SS mesti laa kenal..selalau dapat hadiah dr JM kan

      Delete
    6. ayat SS jari lemak manis berkrim xtahan tu...ahahah.. terus terbayang brownies dgn ice cream... sedapnya...nyum nyum

      zinziemeewah

      Delete
  2. terima kasih JM sebab buat Deanna Morni happy... semoga persahabatan kita sebagai blogger akan kekal abadi... aminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib je tak nk JM happpy kan Najib tu hihihihi..tapi Najib HAPPY kan kalau JM baca dan komen di blog Najib tu..ke tak happy ahahaha

      Delete
    2. betul tu najib...heheheh..yg ptg persahabatan kan

      JM..tinggal komen kt mn2 pon org happy hehehheeh

      Delete
    3. harap2 lah owner mana2 blog tak me nyam fah ngan JM kan..mana2 je mesti ada nama "budak" tu heee

      Delete
  3. Syoknya dpt hadiah..penuh koleksi fridge magnet di peti ais deanna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suhailah tak nk ke..kalau nk! email alamat..nanti kalau JM ada trip leh pos FM as kenangan :-)

      Delete
    2. Su..leh beli peti ais baru laa kalau cenggini kan....hahahhahaha

      Delete
  4. RAKAN BLOGGER TERSAYANG? terus JM senyummmmmmmmm menampak kan gigi yang putih tu heeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa gosok gigi sis JM

      Delete
    2. hahahhaha....dr jauh dh nmpak putih JM...silauuuu

      Delete
    3. korang nk tahu citer/kisah benar ! dulu waktu JM sekolah rendah ada pertandingan GIGI CANTIK tau..then JM dpt tempat KEDUA...korang nk tahu siapa tempat pertama...adik JM yg kedua ahahah....kelakar bila ingat semula..itu sbb until now kalau JM senyum sengaja menampak kan gigi yg cantik tu...ahahaah ...perasan sudah ehhh..

      Delete
  5. Sama-sama Deanna...terima kasih juga kerana sudi menjadi sahabat maya JM ye..in sha Allah, jika ada rezeki travel lagi..nanti JM pos FM yg lain pulak ye :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kasih jugak utk JM....yeayyyyy...sy sukaaaaa hahahah

      Delete
  6. perasan tak...kad kecil tu warna kuning? sbb JM perasan blog Deanna ni tulisan nya kuning..maybe minat kuning :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS punya pink... Bermakna dalam hati SS ada 'pink'.. He He He...

      Delete
    2. hahhahha...sy suka kuning coz menarik bila combine dgn warna hitam...

      Delete
  7. ye..ye.. dapat hadiah..untung kawan ngan blogger kaki travel..dapat ole2 luar negara.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung QA jadi kwn kita..ehh..kita kwn ke tak? hihihi

      Delete
    2. SS pon nak rasa gak untung tu...

      Delete
    3. mestilah kawan sis JM.. kat dah bertegur sapa.. hehe..
      untung apa SS.. Sis JM bagi.. hehe

      Delete
    4. untung dapat kenal korang semua di alam maya nihh....ehhehehehe

      Delete
  8. wah, best betul la deanna dapat hadiah dari sis JM..tahniah ya..

    ReplyDelete
  9. tahniah . tu lah bestnya jadi blogger . wpun sekadar maya , rasa mcm dah mesra kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq CM...haah...ini laa hikmah tmbh sahabat di alam maya kan hehehe

      Delete
  10. bertuah nye diri...dpt souvenir dr JM... yeay!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...dapat jugak kan hehehehe

      Delete
  11. Wah! Tahniah deanna dapat hadiah spesel dari JM.. bertuah nye badan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq DP...alhamdulillah merasa jugak hdiah dr JM hahahaha

      Delete
  12. wah,tahniah..bestnya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  13. besnye dpt hadiah dari sis Jari Manis. dah la jari manis. orgye pun manissss aje hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...