Wednesday, 25 February 2015

THE CHICKEN RICE SHOP



Assalammualaikum wbt....

Sesekali melayan tekak best jugak kan.....haritu aku dan encik suami jenjalan kat alamanda putrajaya lepas balik dari keje...tapi bila lalu kedai TCRS....tetiba rasa lapar...boleh gitu??? hahahaha.....so layan akan aje laaa...aku malas nak tulis panjang-panjang...kita biarkan aja...gambar berbicara....hahhahhahaah







Alhamdulillah...kenyangggggg....hehhehehe....sekian.....


23 comments:

  1. sedap juga sekali sekala makan di the chicken rice shop ni..wana pun penah makan..memang sangat mengenyangkan..

    ReplyDelete
  2. Perghhhh... Hari2 dapor kat luar ek... I jeles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pun jeles SS selalu dapur luar negara

      Delete
  3. Yg gmbr no 2 tu menawan qalbu..lama dah x mkn yg tu..sedapnye..rangup2 pedas ^^

    ReplyDelete
  4. makin lapar lah mcm deanna ... adeh .

    ReplyDelete
  5. xberapa like sangat CRS.. tapi boleh lah sekali sekala..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...layan sesekali pon best gak kan

      Delete
  6. wah...mcm byk je hidangan... nyumm...nyumm..

    ReplyDelete
  7. sekali sekala makan kat sini ok la kut.IbuNoey suka makan pai tee tu..

    ReplyDelete
  8. saya pernah makan sekali je kat chicken rice shop ni. sedap juga tapi nasi dia sikit.

    ReplyDelete
  9. TCRS ni sedap. ikot tekak ana la. hehe

    ReplyDelete
  10. kok..kokkk..kokkk!!!! dgr tak bunyi ayak tido tu eheeh....dh lama x mkn di Chicken rise shop ni..x best mkn sorang..Deanna teman kan!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...