Monday, 2 February 2015

TOP PENGOMEN BULAN JANUARI 2015


Assalammualaikum wbt...

Bila bulan Januari 2015 berlalu....maka bermula laa bulan Februari...pantas betul rasanya bulan Januari berlalu pergi kan...maka dengan ini aku ingin mengisytiharkan....siapa pengomen yang setia bagi bulan Januari ni....jom kita tengok yerrrrr..hihihihih



Senarai top pengomen dalam blog aku ni ada 20 orang...berbanding bulan-bulan yang lepas...bulan ni...aku akan bagi small gift pada top 5...hehehehh...nape top 5 jer?? coz gift yang ada tuu...ada 5 jerrr...hahahahha...tapi tak pe...mana tau rezeki akan datang aku tambahkan lagi gift tu yerr....sama-sama kita doa.....jom kita tengok senarai nyer yerrrr....hihihi


Berdasarkan senarai di atas...5 rakan blogger yang bertuah adalah seperti di bawah....hihihiihhi


Kepada rakan-rakan yang lain...jangan kecik ati yerrr...jasa korang tetap aku kenang...terima kasih bebanyak kepada korang semua yang sudi singgah dan komen ...jangan risau...aku akan cuba membalas kunjungan korang semua...hehehehe...

Pesanan kepada  5  rakan yang disenaraikan di atas...aku mohon jasa baik korang untuk email alamat korang yer....untuk tujuan penghantaran hadiah yang tak seberapa nii....hehehheeh...sila email di alamat korang ke chigusa.mor@gmail.com  secepat mungkin yerrr....hihihihihi


74 comments:

  1. Tahniah semua yang dapat hadiah. Saya komen blog akak bukan sebab nak dapat hadiah tapi sebab nak balas jasa akak yang dah beri komen banyak kat blog saya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih MNH sudi komen...sy tau MNH mmg xmengharapkan pape...sy pon sama...xmengharapkan pape bila komen dan singgah blog MNH...kita saling sokong menyokong...hihihihiih

      Delete
  2. Tahniah semua yg layak mendapat hadiah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih Su coz sudi singgah n komen di sini :)

      Delete
  3. tahniah kpd pemenang!!! yeay... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh silap.... kpd yg bertuah sbnrnya...hihi

      Delete
    2. hehehe...mekasih sudi singgah n komen

      Delete
  4. Wah tak sangka Nama Ah Kak ada kat situ... He He He... TQ so muchhhh! Muah Muah Muah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...harus laa ada...SS rajin singgah dan komen blog sy...mekasih yerrrr

      Delete
    2. Ah Kak... semestinya ada.. slalu nmpk komen hihi

      Delete
    3. Ah Kak pakai gear parking.. He He He...

      Delete
    4. Ah Kak mmg selalu parking merata hehehe

      Delete
    5. parking merata xpa..jgn berak merata hihu

      Delete
    6. aiyooo...ssh tu kalau berak merata...hahhahaha

      Delete
    7. eee..berak merata? itu bukan Ah Kak tapi Ah Cow eheheeh

      Delete
    8. Sapa yang tak de toilet o-ok merata tuh?

      Delete
    9. Tu haa Cik Zarul Farhana tu... Berak tengah jalan tak nak NGAKU.. Marah dia Cikgu Farrah...
      * menghasut...

      Delete
  5. Tahniah semua yang menang... dah tahniah top komentator Cik JM banyak menang di sana sini... tahniah semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menang d sana sini? Hurmmm bila masa JM masuk peraduan eh heee

      Delete
    2. Najib pon rajin gak singgah n komen sini..mekasih tau...JM mmg rajin komen...dats y nama dia selalu naik kat mana2 blog yg dia singgah...hihihhii

      Delete
    3. uhuk..uhuk..ada org sebut nama JM ke...heee...jgn lah begitu malu kucing i tau :-)

      Delete
  6. Terima kasih deanna d atas penghargaan tu, JM komen kat sini tanpa harapkan apa2 balasan tp klau nk bg terima dgn hati terbuka :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh....ni sebagai penghargaan kepada JM dan yg lain2...sy tau semua yg komen dan dtg sini tak mengharapkan pape..sebab sy agi sayang...hahahahah

      Delete
    2. Bicara juara tempat pertama...He He He...

      Delete
    3. bagus betul JM ni...ramah...i likeeeee =)

      zinziemeewah

      Delete
    4. Assalam Salihah...sis JM ni ramah di blog je..kalau jumpa PENDIAM..lebih suka dengar dari bercerita :-)

      Delete
    5. kalau ada mic bagi ucapan tu..rasanya pjg berjela pa..

      Delete
  7. Okey nanti JM email alamat ye, klau org nk bg something laju je kanko JM heeeey

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokehh...jgn lupa tauuu...hehehehhe

      Delete
    2. Jangan lupe tunggu depan pintu pagor!

      Delete
    3. xpa, xkisah ja..jgn laki org dh hahahah

      Delete
  8. Replies
    1. Ari2 posmen datang umah dia... He He He...

      Delete
    2. zarul dapat banyak hadiah kann....tahniah yerrr...heheheheh

      Delete
    3. ZF kan femes...ramai peminat so ofcozlah abe posmen selalu carik heee...(ngata org kan ko JM)

      Delete
    4. ecehh sis ni... rasanya sis lagi la tiap minggu pa abam posmen dok mai jenguk rumah sis..

      Delete
  9. akak deanna pon slalu terjah blog saya juga.. twrima kasih ya kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sy suka singgah blog n komen blog zarul

      Delete
    2. cita saya taj menarik sgt... dok belajar2 cara update yg baik

      Delete
    3. cita? ke cita-cita heee...habislah ZF merajuk nanti

      Delete
  10. yeay..nama wana pun ada di situ..thanx banyak deanna..walaupun bukan dalam top 5 tapi wana x kisah la..yang penting ikatan persahabatan tu terus terjalin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2....yang penting persahabatan kannn..mekasih yer wana hihiih

      Delete
  11. Replies
    1. heheheeh...no. sekdar no...yg penting sahabat kan mekasih yer...heheheh

      Delete
    2. Shikin ..x perlu kejar no tu yg penting kita saling berkenalan dan berceloteh di sini :-)

      Delete
    3. Betul, setuju ngan sis Deanna & Sis JM. Kejar2 semput kang, Shikin. Tak pasal2 akak kena pinjamkan Shikin inhaler akak hehehe

      Delete
    4. jnji leh eratkan silaturahim antra kita..

      Delete
  12. Amboi top 3 tu.
    Nama selalu lekat. Haha memang rajin BW.
    Kat blog saya pun dorang top 3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...diorang mmg rajin kannnnn

      Delete
    2. Shikin...siapa..siapa...siapa..sis JM ke eheheh

      Delete
    3. Eh, yelah....blog saya pun TOP 3 orang yang sama hehehe

      Delete
    4. nak buat cm na.. kat blog org ja rajin dok mai sembang...

      Delete
  13. wahhh..bestnye...

    Deanna saya tag awak kat sini http://www.ibuhana.com/2015/02/segmen-berkenalan-by-dr-shikin.html

    tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih tag...ada masa nnti sy join yerrr hihihii

      Delete
  14. Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang setia memberi komen..:)

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua yang tersenarai tu... Korang ohsem tau ^-^

    ReplyDelete
  16. diorang2 ni semua rajin komen. ehh ana ada terselit jugak rupanya hehe.TQ deanna!

    bln ni mgkin x dpt sgt berkomen. tenet asyik prob je huwawawawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...diorang mmg rajin..termasuk laa ana....mekasih yerr..heheheheh

      Delete
  17. alhamdulillah ... suka baca celoteh deanna .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...sy pon suka terjah blog CM byk info berguna...mekasih yerrrr

      Delete
  18. tahniah kepada yang tersenarai anda memang terbaik komen banyak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...