Friday, 13 February 2015

BELI BARANG COSWAY


Assalammualaikum wbt...

Bagi sesape yang berminat nak beli barang cosway leh laa singgah kat mana-mana kedai yang berdekatan yer...aku suka gak beli barang cosway tapi tunggu offer yang best laaa kan...untuk tempoh 25 Januari hingga 24 Februari....aku suka barang yang di offer dalam katalog tuhhh....coz ada yang menarik....nak tauuu???? hehehehhe





 Aku suka syampu dia..biasa kau guna yang kaler putih tuh...coz bila kita pakai kulit kepala rasa bersih sangat....kali ni aku tengok syampu tu ada offer...aku rembat dua....beli yang 1st RM38.50 yang kedua dapat harga RM28.00...murah sikit kan dari harga biasa...hehhehe...syampu yang kaler biru tu adalah syampu baru...aku beli sebab offer waktu promosi...1 botol RM12.00 kan murah tuhhhhh....conditioner nyer pon harga sama...aku rembat 2 botol syampu dan 1 botol conditioner..senang untuk dibawa bila aku outstation...hehehehe




Lagi aku beli apa??? aku beli shower foam...murah gilerrr...hehehhe...aku beli 4 botol....aku suka shower foam kaler kuning ni...coz bau dia best...kalau shower foam putih tu offer pon aku beli jugak coz bau dia memang best....tapi memandangkan yang offer bulan ni yang kuning...so rembat jer...hehhehe...beli 2 botol RM20.90...murah la kannn...hehehhe



Last sekali aku beli per tauuu..... laundry  pre wash....benda ni amat berguna untuk cuci baju yang ada kotoran degil....tapi tak da offer untuk bulan ni...memandangkan aku nak guna aku beli jer...harga dia murah jer...1 botol tu dalam RM7 kalau tak silap laaa....kena beli spray dia tauu..tapi memandangkan kau memang dah ada spray tu so aku tak yah dah la beli...jangan membazir...hehehehe


Amacam?? korang ada berkenan nak beli??? hehehe...tak ada member card?? jangan risau...pinjam jer dari kengkawan yang ada kad....kalau tak pun join jer...murah jer yuran dia setahun...RM30...hehhehehe....

19 comments:

  1. Suka juga produk cosway. Selalu beli rooibos tea kat cosway.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke....sy xpernah lak try beli benda tuhhh...hihihi

      Delete
    2. Roibos tea tu best jgk....mnum suam2..

      Delete
  2. Banyak Deanna shopping..best la..wana lama x beli barangan cosway ni..dulu suka beli perfume :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy xpernah lak try bli perfume heheheh

      Delete
  3. Maaf..lama wana x singgah sini..baru nak sihat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe wana...yg penting kesihatan perlu diutamakan hihihi

      Delete
  4. salu gak bli brg2 kt cosway...hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plg best time offer...waduh...nipis si wang @_@

      Delete
  5. selalu lalu depan kedai cosway jeling2 gitu ja.. tak pernah nak singgah.. ha.ha

    ReplyDelete
  6. klu dah murah gitu , rugi x memborong . blh thn 6 bln syampoo tu ...

    ReplyDelete
  7. oohh boleh guna no kad org lain ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji kad coswat nya valid...kikiki

      Delete
  8. Saya tak pernah beli barang Cosway. Biasa beli barang Shaklee je. hehehe. tapi barang Cosway lagi murah dari barang Shaklee.

    ReplyDelete
  9. SS pakai pantene aje... He he he...

    ReplyDelete
  10. Saya suka range produk Bioglo Aloe Vera. Best!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...