Friday, 20 February 2015

EH!! BLOGGER TERKENAL



Assalammualaikum wbt...

Setelah "kelegaan stress"seperti yang aku citer di sini ....aku meneruskan misi seterusnya...nak tau misi aku apa...nak carik meja kecik....ketinggian tidak melebihi 15 inci....untuk apa?? ishhh....ada laaa..projek baik punyaaaa....hahahahhah....nanti aku citer nape.....kat mana nak carik??? pilihan utama aku Giant dan Tesco Nilai....berjayakah misi aku tuh??? hehhehehe.....sama-sama kita saksikan...eh...tunggu sampai habis citer aku ni yerr.....hihihii



Misi aku dimulakan di Giant...tapi hampa...aku ada jumpa meja kecik tapi melebihi ketinggian yang ditetapkan...so aku dan en suami pon pegi laa ke jiran sebelah...Tesco...kat sana pon aku ada jumpa meja kecik tapi sama jugak...ketinggian melebihi dari piawaian...hihiihi....dan akhirnya aku menemui penyelesaiannya...nak tau pe diaaa??? jenggg...jengggg...jenggggg .......hihihihi




Ehh....kata nak carik meja kan...pe ke hal nak beli rak pulak kan....hihihihi....aku beli rak ni untuk ganti meja kecik tuhh...coz rak ni aku leh baringkan...dan ketinggiannya tidak melebihi 15 inci...biar laa panjang skit kan...nanti pepandai laa aku nak guna macam mana...dan satu lagi sebab nape aku beli rak nih...kerana harga nya.....bape hengget?? murah sangatttttt....heheheeh




Korang perasan tak tajuk entry aku nih...pasal blogger terkenal kan....dari mula entry sampai sudah tak ada kaitan dengan blogger terkenal kan....hahahahahaa....bukan maksud aku nak menipu korang...cuma citer nye belum habis....sabarrrrr....hahahaha...setelah selesai membeli...aku dan en suami bergerak keluar....tetiba....haaaa....dah nak sampai dah citer nih...sabar sikit lagi....hahahhahaha...

Ok....tetiba...kat pintu keluar tesco nak menuju ke tempat parking...aku terserempak dengan blogger terkenal....sape kah?? hehehehhe....sape lagi kalau bukan blogger Ben Ashaari ....dia dengan wife dan anak-anak dia yang comel tuhh....heheheheh....ini kali pertama aku terserempak secara berdepan.....walaupon aku tau dia duduk di kawasan kejiranan aku...hihihihi....aku tegur tak?? harus laa tak....hahahahah...aku kan pemalu....kalau bab-bab cenggini.....aku sempat senyum jer ngan wife dia...wife dia pon senyum balik kat aku...nak bergambar?? lagi laa tak....aku memang jenis segan nak bergambar....terutama dengan orang terkenal....nak cakap aku pon blogger pon aku segan coz aku ni ada blog cabuk jerr...hahahhaha....cuma aku jadikan dia dan yang seangkatan dengannya sebagai sumber inspirasi...sehingga kita berjumpa lagi yerrr....hehehehe

46 comments:

  1. ahaha..intro panjang sgt...tercarik2 gak..mana blogger terkenal tu ahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...intro baik punyaaaaa

      Delete
    2. Isinya ada kat perenggan akhir.. Ha Ha Ha...

      Delete
  2. murah nya harga rak tu d tesco tak sampai RM10 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah kan...rasa nk rembat banyak2...hahaha

      Delete
    2. Persoalannya... Kasi 10 henget.. Mana dia nak keruk balance 12 sen?
      * Tetiba tanya soklan bodoh matematik... He He He..

      Delete
  3. alaa..kenapa x minta bergambar ngn blogger tekenal tu..kalau JM dah lama menjerit2 cam histeria minta bergambar ahahaha (tapi dalam hati je) sbb malu gak....dulu jumpa pengacara super spontan, RAY di namdaemun market, beliau temankan wife pilih brouch..then member dia tanya..x nk bergambar ..laju je JM jawab x nak lah...tapi dalam hati tu nak sgt!!! tapi malu ahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee...sama laa kita JM...pemalu laa kata...tp dlm hati mmg nk tegur kannnn....

      Delete
    2. Jumpa saya jangan tak tegur, sebab saya pun cabin jer....hehehe

      Delete
    3. Smpi histeria tu Sis JM...mau harubiru jd nye...

      Delete
  4. mmg untung dan sentiasa bernasib baik tau Deanna ni..dulu jumpa Che Ta...then skrg jumpa Ben Ashaari so bila nak jumpa JM lak hihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki jumpa org femes kann...rezeki gak tuhhh....JM laa segan nk jupa sy...kih kih kih

      Delete
    2. SS pon retis gak... Tak nak jumpa?
      * Retis dalam mimpi..

      Delete
  5. Whoaaa...awat senyum ja. Tego lah wife Bro BA.
    Hehe..

    ReplyDelete
  6. alaaaaaa nape tak tegur kihkih best tuuuuu jumpa xD

    ReplyDelete
  7. nasib baik x gile glamer kejar dia ... hehheee . gurau je ... klu beli 2 rak tu kemudain baringkan bergandingan , dah blh buat meja kopi dan simpan buku / majalah juga pada masa yg sama . serampang 2 mata gitu kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nk kejar pon semput...eh sama laa dgn apa yg sy pkir..cntum 2 rak leh jd coffee table kan hihihi

      Delete
  8. Replies
    1. tu laa wana...rasa tergoda nk bli banyak hahhaha

      Delete
  9. haha..ingat ambik gambar tadi..heheh..tapi, kalau wana ada sana mungkin buat tindakan yang sama macam deanna juga sebab segan..hhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..mesti rasa kagum jumpa orang glamer kan

      Delete
    2. hehehe....segan kan...biar laa kagum dalam hati jer

      Delete
  10. wahhhh..maunya rambang mata kalau Sha ada kat sana..hihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mula nk rambang dh time tuhh...tp cepat2 balik hahaha

      Delete
  11. Saya pun beli rak murah tu 2 3 buah, then baringkan. Jadi rak buku tinggi berlapis-lapis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu farah...mmg nk buat mcm tuh...lgi murah kan hehehe

      Delete
  12. alah sayang nya deanna tak gambar dgn Ben kalau akak tak malu gak ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy malu laa kak....tebal sgt rasa muka....hahahahaha

      Delete
  13. oh,,,saya ingatkan ada orang terserempak dengan akak pastu panggil akak blogger terkenal. rupanya akak jumpa Ben Ashaari. haha

    ReplyDelete
  14. Kelaka la deanna...btw rak tu harga murah sungguh. Berbaloi beli..untung dpt terserempak dgn blogger ben..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...dapat hrga murah dan jumpa org pemes.....rezeki kan

      Delete
  15. Pehhhh kalau dapat jumpa blogger terkenal macam JM tu harus lah saya pengsan... tapi rak tu memang murah bebenor lah... kalah harga giant nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa....pengsan JM kalau baca nihhh...

      Delete
    2. Pengsan ke najib bukan histeria ke heeee

      Siapa lah JM ni hanya blogger picisan je itu sbb najib jumpa terus pengsan hahahaahaha

      Delete
  16. Replies
    1. heheh...naik juling mata tgk rege tu kann

      Delete
  17. Salam. Hee beruntunglah dapat berjumpa blogger fofuler.

    ReplyDelete
  18. Hahaha... baca punya baca, jumpa jugak isi yang dicari.. hahaha

    ReplyDelete
  19. Lorr... Nape tak salam2? Kan hari raya ni... He He He...

    ReplyDelete
  20. Rm10????...blh bwk lori pegi bli...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...