Tuesday, 17 February 2015

ALHAMDULILLAH...AKHIRNYA


Assalammualaikum wbt...

Selalu aku tengok jer rakan-rakan lain update pasal benda tuhh....dalam hati aku...kagum dengan diorang...dan aku terpikir....bila laaa turn aku kan...tapi aku percaya rezeki masing-masing kan...mana tau kot-kot ada jugak rezeki aku kannn...rezeki kan dari Allah...kena percaya tuhh...hehehehe...aku citer pasal pe sebenarnyaaa???



Sebenarnya aku citer pasal nuffnang....kalau dulu aku tak yakin nak bubuh nuffnang kat blog aku ni...coz macam tak layak jer kan....dah laa blog picisan...viewer pon tak ramai...tapi bila ramai rakan-rakan update pasal CPUV mereka..aku jadi macam teruja jugak....setelah pikir...10...20...30 ribu kali..aku putuskan bubuh juga nuffnang kat blog aku ni......why not kann...bukan kena bayar pon...juz tampal jer...dan hari ni...aku bersyukur sangat-sangat....nak tau nape??? hehehehe....






Alaaaa...malu lak nak tunjuk kan...hehehehe...pape pon syukur sangat-sangat walau pon tak banyak mana...akhirnya aku dapat jugak update entry pasal CPUV ni...selalu tengok jer rakan-rakan lain wat entry pasal CPUV ni kann......dan tujuan aku share ni bukan nak menunjuk yerr...cuma nak kongsi kegumbiraan...hehehehhe...tu jerrr...byeee....



32 comments:

  1. Alhamdulillah.. Rezeki Deanna la tu..tahniah ya

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum ,

    Slam singgah :) Woahh murah rezki awak :) semoga selalu blogging :)


    jemput singgah dan klik churp2 kite ye ? :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/mini-oreo-car.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah rezeki tu.. hehe
    Jemput singgah dan join ga terbaru
    mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah de kelapangan sy join yer :)

      Delete
  4. org lain letak nuffnang ai pun nak letak, pastu blurr, menda apa ni.. haha.. lupa camna nak masuk nuffnang tu.. ada ke income ai erkk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah check, syida. Mana tahu ada rezeki jugak :)

      Delete
    2. hehehhe....cer check..mn tau kot2 ada

      Delete
  5. alhamdulillah. Tahniah deanna atas rezeki nuffy..sikit banyak tettap bersyukur ^^

    ReplyDelete
  6. Salam... alhamdullilah... akhirnya dapat juga sesuatu... buat jer benda yg sama macam orang lain selagi tak bertentang dengan kepentingan peribadi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...congrates sis DM!! rezeki tu...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah,rezeki deanna..tapi yg xtahan tu,fikir sampai puluh ribu kali tu..ahaha..

    ReplyDelete
  9. Congrats, sis! Menari-nari iklan kat blog ye :)

    ReplyDelete
  10. kongsi je x der hal lah ..itu rezeki kalau rajin update blog dan ada reader setia...alhamdulillah..makin bertambah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah...rezeki kan hihihi

      Delete
  11. Dah dapat payment leh banje SS... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...