Wednesday, 11 February 2015

JOM BELI KAIN PASANG


Assalammualaikum wbt....


Korang nak beli tak kain pasang?? Meh aku tolong promot kain pasang yang best dengan kualiti yang setanding gedung tekstil yang terkemuka di KL nunnnn...yang sales sepanjang tahun tuhhh...hehehhehe...alaa..korang mesti tahu punyaaa....aku nak promot kat mana korang leh dapatkan kualiti yang sama dengan harga yang lagi berbaloi.....hihihihi



Dulu aku selalu beli kain kat gedung tuh...tapi sekarang aku dah duduk jauh....dan aku dah tau kat mana nak dapatkan kain yang sama kualiti tapi harga lagi kurang...sebelum tu meh aku kongsikan gambar-gambar kain tu yerr.....hihihihi...kali ni aku nak promot kain Arrabella Lauren...glamer kan namanyer...kain dia lembut gituuu....chantek kannn...harga dalam RM58 sepasang tak termasuk pos...hihiih








Sebenarnye ada banyak lagi tapi aku bagi contoh jerrr...hehehehe...lagi aku nak promot kain Korea Washable....tak yah pergi korea kalau nak beli...heheheheh...kain dia sejuk dan tak payah nak gosok....hehehehe...



Ini jer laa yang sempat aku kongsikan..nak tengok gambar lain leh terus ker page fb nyee yerr...nak mintak harga kurang pon boleh...korang cakap jer korang geng aku kat blog ni...dapat laa kurang 2@3 hengget kann...hahahhaha...ni aku kongsikan details nyer yerrr...pape korang kontek laa admin dia....next time aku promot kain len plak...heheheheh...epi shopping...



30 comments:

  1. Menarik ni, sis. Dah bookmark dah. Sekarang lagi senang beli online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli online boleh tahu size ke?

      Delete
    2. kena ada size ehhh SS...hahhahaha

      Delete
    3. Farah...betul..skg senang bli online jer hihhi

      Delete
  2. cantik...dah lama betul tak beli kain pasang...skarang beli baju kurung yg dah siap aje sebab nak cari tukang jahit yang best payah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sy ssh nk carik baju siap yg selesa....

      Delete
  3. Cantik cantik kainnya. Sue jarang beli kain. Biasanya mak yg tlg belikan ^^

    ReplyDelete
  4. Kena beli awal-awal kan, sebab dah tak lama nak raya ^-^

    ReplyDelete
  5. semangat nak menjahit baju sendiri.. cantik juga kain ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. huihh....terernyer jahit sndiri...heheh

      Delete
  6. sis mmg cari kain palin utk inner baju kurung ... kena tgk , ada tak kaler yg sis nak ...

    ReplyDelete
  7. Raya puasa lambat lagi... Ni utk raya cina kaaa? Buat congsam? He He He...

    ReplyDelete
  8. Comely2 tu kak... ekin dah banyak kain pasang tak jahit hadiah mak saudara sblh abg bagi...hadiah menang contest aritu... x jmpa tmpt jahit duk kedah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyoo...byk tempat leh anta tu..kt kedah upah murah lagi rasanyaa....heheheh

      Delete
    2. Bnyk tempat tnya abg xtaw... huhuhu... kena tnya kak ipar la nti..dia jahit baju mana...

      Delete
  9. Wah..mood raya dah nak datang..amboi2..hihi

    ReplyDelete
  10. wahhh...kalau mak saya tahu ni habis diborongnya semua kain kain ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...