Tuesday, 10 February 2015

POSTO POSTO...


Assalammualaikum wbt...

Alhamdulillah.....selesai sudahhh...urusan pengeposan...pos apa??? ececehhhh....hehehehe...pos benda yang aku janji hari tu laaa..untuk top 5 pengomen untuk bulan Januari 2015....seperti yang aku citer di sini .....



Dan harini...isnin 9 Februari 2015.....segala urusan pengeposan telah dibuat...terima kasih kepada en. suami coz tolong aku poskan benda tuh...hehheehhe...kepada penerima....sorry yer coz lambat sikit baru nak pos...banyak sangat urusan dunia...sampai terlupa nak pos..hehehehe....


Taraaaaaa.....ginilaa rupa benda yang dipos tu...kepada rakan-rakan bertuah....kalau dah terima benda ni sila maklumkan yerr...harap-harap korang suka...coz benda yang aku pos ni tersangat laaaa biasa....mintak maaf kalau ada kekurangan....kalau korang tak terima lagi...sila maklumkan jugak yer...senang aku kontek abang posmen tanya....mana pergi nya sampul tuhhh...kena tanya...cenggini....sampul kat mana...sampul kat mana...sambil menyanyi...hihiihhi....

47 comments:

  1. Wahhhh! Sape laa yg bertuah tu? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. me..me..me....hihiih...alah dia pun dapat buat2 tanya...cubit kang :-)

      Delete
    2. Manaaaa? Manaaaa? Tak de pon.... He He He....

      Delete
    3. hahahahha...nnti kita tengok sape yg kenaaaa..

      Delete
    4. posmen dah bawak balik umah nya

      Delete
    5. Posmen sibuk gi umah Cik Zarul Farhana... Ha Ha Ha...

      Delete
  2. sorry Deanna...sampul utk Deanna masih di atas meja..belum sempat pegi pejabat pos lagi huhhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM saje nak bagi posmen rehat.. He He He...

      Delete
    2. heheheh...alaa...xpe JM....susah2 jerrrrr

      Delete
    3. Semua sibuk posto posto nih :)

      Delete
    4. brang dari Farrah pun x gi ambil lagi dari pos laju..ehh...ye ke...ke dari org lain heee

      Delete
  3. Tahniah kepada mereka yg betuah..bukan isi di dalam sampul yg kami harapkan yg peting ukhuwah di alama maya x giteww SS :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tumpang sengih jugakkk....hahahahhaha

      Delete
    2. kupang ni sengih2.tangkap buat lauk kang....hihhi

      Delete
    3. buat masak apa ya sedap..kupang isi byk tu

      Delete
  4. Replies
    1. tu laa...harap2 barang selamat sampai kan..hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. hehheeh...ala...barang biasa2 jerrr...

      Delete
  6. Barang dah sampai ke tangan... Thanks so much... Nak kena review nih... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kerrr....alhamdulillah sampai akhirnyeee...heheheheheh

      Delete
    2. tak aciiiiiiiiiii...org jauh dapat dulu

      Delete
    3. Aciiii maciiiii... Takkkk deee... He He He..

      Delete
  7. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada 5 commentators hebat2 tu :)

    ReplyDelete
  9. Best Nya sape yang dapat hadiah tu., tahniah kepada top kommentar

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah nanti ada lah utk Intan jugak :-)

      Delete
  10. alhamdulillah , dah sampai hari selasa dlm keadaan baik dan sempurna terima kasih deanna ...

    ReplyDelete
  11. bestnya sapa yg dapat tu kan.. yg pasti bukan daku.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe...akan tiba masa nye nanti hehehhe

      Delete
  12. Tahniah kepada top gegar comment tu

    ReplyDelete
  13. Wah..tahniah la pada kekawan yang bertuah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....diorg mmg sporting...wana pon sama

      Delete
  14. Part nyanyi yang tak tahan. hahaha. sampul kat mana...sampul kat mana...sampul kat mana...hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...