Thursday, 22 January 2015

CONCORDE HOTEL, SHAH ALAM


Assalammualaikum wbt...

Hari rabu minggu lepas sampai hari jumaat aku outstation....kat mana?? dekat jerr..kat hotel concorde shah alam....memandangkan program sampai malam...ktorang terpaksa bermalam di situ...aku plak...di arahkan oleh my boss untuk ganti tempat dia coz dia kena pagi JB untuk urusan kerja yang lain...aku SYMP jer laa kan..walaupun keje aku sendiri masih melambak...huhuhuhu

Kalau ikutkan plan asal...aku kena siapkan keje dalam tangan sebelum minggu depan...coz minggu depan aku keje kat luar selama sebulan...bermaksud aku tak ada kat opis dalam tempoh itu...aku berkampung di opis auditi....tapi pe kan daya...SYMP...terpaksa laa aku ganti tempat my boss....

Ni kali pertama aku jejak kaki kat hotel concorde ni...aku biasa  pergi bangunan sebelah dia dan bangunan seberang dia tuh...shopping complex..hehheheeh...setelah dapat kunci aku pon naik ke bilik...best jugak laa bilik dia...besar...aku dok sorang jer...hihihhi...









Kira ok laa kannn bilik dia....cuma aku tak bape selesa jer nak guna toilet dia tuh...coz mangkuk jamban dia tuh laaa...kena guna control kat tepi tu untuk air...aku leh bayangkan macam mana laa kalau aku pegi obersi yer...jamban cenggini pon leh wat aku jadi gundah gulana...hahahhahaha...kat luar bilik aku view dia chantek...coz ngadap swimming pool....leh skodeng orang...hahhahaah...tak baik tauuu...buta mata kang....paling tidak pon ketumbit mata nanti...hahahah



Chantekk kannn...heheheh...tapi sebab program agak padat...aku tak dapat menghayati sangat view dari bilik aku ni...balik ke bilik..tidooo...hehhehehe...




22 comments:

  1. concorde hotel..mmg cantik biliknye..
    pernah berbuka puase je kat sini..hehe..sedapp..harga pun sedap..tp company bayar...

    zuerieybeautysecret.com

    ReplyDelete
  2. memang cantik view menghadap swimming pool tu..

    ReplyDelete
  3. Nampak selesa bilik tu. bab toilet kat hotel ni mmg tergaru2 kepala la.. hehe

    ReplyDelete
  4. toilet cmtu, mmg biasa kt oversea...sometimes best jgk.. kikikiki

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Memang sedap landing.... Bangun tengahari... He He He....

      Delete
    2. kalau boleh xnk bangun..bangun just nk mkn ja..pas2 landing lagi hahahhaha

      Delete
  6. Jangan jenguk tingkap... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa buat tgkap kalau x jenguk hihi

      Delete
  7. Nang mewah. Mesti mahal nak sis.

    ReplyDelete
  8. duduk sorang katil besar paling best hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh golek2 dari hujung katil ke hujung kepala

      Delete
    2. Kalu tido jangan ada bantal panjang! Kang terpelok pocong!

      Delete
  9. wah...rezeki betul dpt dok hotel bilik best. nnt kt obersea memg kena redho ngan toilet dia. tak semua ada bidet, so memg kna spare botol kosong tadah air kat wash hand basin tu then bawa masuk toilet.. memg agak lecehla. kalau utk kucil sja xper tp kalau utk berry...urghhh... terus bersyukur lahir kat Malaysia..hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  10. untunglah keje cam DM ni..outstation leh tdo hotel mewah, pastu asyik outstation je...keje cam JM ni boleh tdo hotel pun time travel je..time keje? tdo umah je lah...jgn mimpi leh keje luar or outstaion bagai...biasalah ikan bilis je heeee

    ReplyDelete
  11. memang best !! hehehe.. sambil berenang cuci mata. agak besar utk sorang

    ReplyDelete
  12. besar ya bilik dia. baru nak checkin ke sana .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...