Friday, 30 January 2015

SIAPA NAK DISCOUNT VOUCHER ZALORA??



Assalammualaikum wbt..

Aku nak tanya korang...korang suka tak shopping kat ZALORA??? suka ehh....heheheheh...sama laa kitaaaa....kadang aku selalu gak jenguk-jenguk website diorang kot-kot ada yang berkenan...melalui pengalaman aku beli di ZALORA seperti yang aku citer di sini .... aku amat puas hati dengan perkhidmatan diorang...korang nak tak discount voucher ZALORA???? heheheehh



Kalau korang nak nanti aku kongsikan kod discount voucher tu yer...dapat 15% discount tauuuu...tapi untuk pelanggan yang pertama kali shopping di ZALORA laaa...hihihihi...korang nak tak ni?? hehehehe...jap ahhhhh.....aku kasi tunjuk...hihihiih



Haaaaaa...simpan tau kod ni...leh guna banyak kali selagi korang pelanggan baru...pepandai laa kan...kalau korang nak share kod ni dengan kengkawan korang pon tak pe...dipersilakan dengan segala hormat...hehehehehehe....selain tu meh aku kongsikan apa yang menarik di ZALORA tu yerrrr...sila laa klik banner di bawah untuk maklumat lanjut yer...hihihih




Kalau ada yang berkenan leh laa korang shopping kat situ...pape pon guna laa discount voucher yang aku letak kat atas tu yer....selamat shopping...hehhehehe...


28 comments:

  1. Wah menarik ni sbb x pernah shopping di zalora lg. Thanks deanna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2..nti kalau bli kt situ jgn lupa guna voucher ni yerr..hehehe

      Delete
  2. baruk duak kali shopping kat zalora. best ngn prkhidmtan sidak. Beli kasut ngan jam. hahaha

    ReplyDelete
  3. xpernah lagi shopping kat zalora...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasbi balik belum ZF...kalau sekali terjebak akan terus tergoda nanti..bahaya

      Delete
    2. Zarul..nti leh la try bli situ..hehehhe

      Delete
  4. Tak nak diskaun... Nk free boleh? Selori!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak kena bli lori laa dulu..hahahah

      Delete
    2. SS dah kaya. xyah kasi dia. hahaha

      Delete
  5. alaa..utk pelanggan pertama kali masuk Zalora je ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..voucher tu utk new customer..tp JM kena pandai laa mcm mn nk wat jdi new customer sntiasa...stiap kali beli...register baru..hihihihi

      Delete
  6. JM dah byk kali masuk website tu tapi belum pernah beli so boleh lah guna voucher ni hoyeee...terima kash DM..nanti leh bagi pada kwn yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa...jgn lupa guna voucher tu tauuu...ajak kengkawan dan sedara mara skali..hehehhe

      Delete
  7. tak berani nak try..nanti ketagih..penyakit Zalora datang..haha..jadi mcm kawan, tiap2 bulan shopping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha..mmg kena kawal laa kan..kang jd x terkawal lak kang...huhuhu

      Delete
  8. baik hati dia share discount voucher ... ramailah yg nak nanti .

    ReplyDelete
  9. Errrmm.. sekarang jugak saya bukak website zalora

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..sila2..DP..jgn lupa guna voucher tu yerr..hihihi

      Delete
  10. wow, bestnya..wana x penah lagi shopping di zalora ni..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah beli kat zalora.
    Ramai bloggers yang pernah beli kan?

    ReplyDelete
  12. Baiknya hati Kak Deanna...suka kongsi dengan orang perkara perkara yang baik. Semoga Allah beri Kak Deanna syurga. Amin...tapi saya tak suka shopping. hahaha. kalau shopping pun suka pergi Sogo je. huhu

    ReplyDelete
  13. tak pernah shopping kat situ..sy shopping online ni kurengg sikit sb panh bli sekali jaket, bla smp sangat xpuas hati. size kecik dr measuremt yg dia bgi. Dahla badn kita ni telebih ukuruan model..hewhew.. so prefer traditional method, pegi kedai test baju n beli..hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  14. mekaseh deanna share code ni hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...