Thursday, 1 January 2015

TERIMA KASIH...SILA KOMEN LAGI YE...




Assalammualaikum wbt....

Selamat Tahun Baru aku ucapkan kepada rakan-rakan semua...semoga ada sinar menanti kita di tahun 2015 ini...tahun 2014 meninggalkan kita dengan seribu satu pengalaman...kenangan...kesedihan...dan juga kegembiraan....moga semua itu jadi pedoman pada kita dalam mengharungi hidup yang makin berliku.....tahun baru disambut dengan berita yang agak gumbira...harga minyak makin turun....sekurang-kurangnya dapat laa meringankan sikit beban perbelanjaan kita sebelum ini...hihihihi


Ditahun baru ini juga aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada rakan-rakan blogger yang sudi komen dan singgah di blog aku ini....sebagai tanda penghargaan aku kongsikan  senarai rakan-rakan blogger yang aktif komen di blog aku ni sepanjang bulan Disember 2014....hihihihihi


Seperti yang aku citer di entry aku yang lepas di sini ..... sepatutnya aku akan masukkan 2 blogger yang paling aktif komen di dalam bloglist aku...kalau tengok dalam senarai kat atas...yang paling aktif...tidak lain dan tidak bukan...jenggg...jengggg...jenggg....hahhahahaah.... Jari Manis.....dan anamizu .....tapi kedua-dua mereka memang dah lama disenarai dalam bloglist aku....hihihiih...bagi rakan-rakan yang lain...aku sentiasa menghargai komen korang....memeriahkan lagi blog aku yang tak seberapa ni....heheheheheheh....mekasih yerrr.....datang lagi...dan komen banyak-banyak ye....hihihihii...kepada rakan-rakan yang dah masukkan blog aku dalam bloglist korang tu..sila tinggallkan link korang kat bawah yer...nanti aku terjah blog korang dan masukkan korang dalam bloglist aku...hehehehehe


40 comments:

  1. Selamat tahun baru Deanna...terima kasih kerana menghargai kedatangan kami :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru JM....tetamu yang dtg harus disambut dan dihargai...heheheheeh

      Delete
    2. luv u 2....kasih sesama saudara.....hahahhahahaha

      Delete
    3. Hebat! Guna jari manis je menaip... He He He...

      Delete
    4. SS...dah nama pun Jari Manis kan..ofcoz lah rajin mengetuk keybod tapi tak rajin mengetuk kuali hohohoh

      Delete
  2. ya selamat tahun baru ..baru bermula ni hari ya. alamak tersenarai Etuza..sangat berterima kasih ya..tak ada hadia yee..huuu lari ..kena tiau baru tau kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cikgu nk hadiah perlu rajin komen di blog JM heeee

      Delete
    2. Ok JM..ooo baju xl ya..alamak kat sini Etuza bagi jawapan p-ada saiz baju..nak lari lagi sekali kang kena tiau ..habis..malu Etuza ...

      Delete
    3. hahahaha....nnti sy nak wat segmen komen paling aktif...kena carik hadiah ytg bset ni utk segmen tu nnti

      Delete
    4. cikgu Etuza : boleh tahu pakai baju size apa tak..boleh tlg email..kalau baju yg JM beli ni besar so JM hadiahkan kepada org lain :-)

      Delete
  3. JM ni memang terbaik rajin..dia lah blogger yang terbaik di blog Etuza juga ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cikgu...dia rajin komen...meriah rasa blog bila dia komen...tu yg sunyi bila dia tak ada....bukan nak kipas..tp ikhlas tau JM...hahahahhahaahh

      Delete
    2. eheeheheh....terima kasih Dina dan Cikgu Etuza..JM ni rajin BW tapi paling malas nk UPDATE huhuh

      Delete
  4. selamat tahun baru deanna ... klu masuk sini , semua entry nak di baca ... semoga thn ini menjadi lbh baik bagi kita semua ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita doa yg terbaik utk kita semua hihhii

      Delete
  5. Seperti biasa... Anamizu dan zarufarhana top student universiti blogspot... He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe...diorg dtg memeriahkan lagi blog ini....

      Delete
    2. hahahah SS ni.
      universiti baru ka tu.. universiti ni pon xhbis stdy lagi

      Delete
    3. buat asgment kat blogspot. standardla SS weyh hahaha

      Delete
  6. Wah..nama wana pun masuk dalam senarai la..tq Deanna..bila ada masa free wana akan bw sini..

    Apapun, tahniah pada rakan2 yang lain..kalau bukan kita yang meriah kan sapa lagi kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih wana sudi singgah dan memriahkan lagi blog ini..ihihihihi

      Delete
    2. kak wana ni dah nmpk aura2 bakal jd top model januari kt blog ana. Deanna Morni juga dah mula menampakkan taringnya kikiki

      Delete
    3. Hahahaahah...taring dh mula nmpak eh...xpe..lama2 nmpk betul2...

      Delete
  7. kena dtg selalu blog akak senior ni hihihi
    terima kasih juga sudi dtg blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah..tq zarul..dont wory...blog zarul dh jd mcm wajib kena terjah dh skg ni

      Delete
  8. wah, bagusnya.. tahniah buat JM dan kak ana-mizu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaseh jugak WA sudi dtg blog akak anamizu ni haa hehe

      Delete
    2. Tq sudi singgah WA.. dan ana juga...heheheh

      Delete
  9. Alhamdulillah tersenarai rupanya. mekaseh Deanna! muahh ciked hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ana...sudi singgah n komen..hehehh

      Delete
  10. tahniah buat semua yang tersenarai kat atas :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Hahahaha...dia mmg rajin kann...tq ye farah sudi singgah sini

      Delete
  12. tahniah buat semua pengomen.. baru masukkan list baru dlm blog :) sama2 la kita komen mengomen. hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...