Tuesday, 6 January 2015

SHOPPING DI ZALORA



Assalammualaikum wbt...


Seperti yang aku janjikan haritu...aku nak kongsi pasal "penyopingan" aku di zalora....haaa...korang penah guna penyopingan...hahhahahaha...word baru untuk hari ini...seperti yang korang sedia maklum...selepas aku berkolabrasi dengan zalora haritu aku dapat voucher dari diorang..macam yang aku citer di sini .....korang nak tau aku beli ape??? jenggg...jenggggg...jenggggg....hahahahhaha

Betul nih korang nak tau???? tak menyesal tanya??? hahahahahahahah...kalau korang tak nak tau pon..aku kasi tau jugak.....macam tak ada option kan....hihihihi....nak tau aku beli apa?? jom tengok gambar kat bawah.....

return slip sekali dengan slip pos laju disediakan kalau korang tak puas hati dengan barangan zalora
ececehhhh...macam saspen jer kan...hahahaha


remote control sebagai perbandingan untuk saiz beg ini...hihihih

Haaaaa...nampak tak aku beli apa....hehehehe...setelah beberapa tahun aku tak beli handbag macam yang aku penah citer dulu di sini .....akhirnya aku beli jugak....aku beli yang kecik jer...senang nak pakai time kenduri kawen...heheheheheh...so misteri penyopingan aku di zalora telah terjawab....kalau korang nak shopping di zalora...sila laa yer....diorang anta cepat jer...2@3 hari dah sampai dah...hihihi...selamat bershopping yer....


31 comments:

  1. Replies
    1. alhmdulillah...rezeki dr Allah hihihi

      Delete
  2. belum penah shopping di sana =)

    ReplyDelete
  3. Pinjammm bag tuuu... Nak bawak pegi melarammm... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS mana pandang bag cenggini...tak macho laa....hahahahhaah

      Delete
    2. kalu SS isi kampit beras mesti macho... He He He...

      Delete
  4. wuuu. beli handbag.kita beli kasut dekat sana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. igt nk bli kasut gak..tp tak reti nak convert saiz..hahahahhaha

      Delete
  5. wah shoping seorang ja ka Deanna ..kami berlima shoping tadi petang di Servy Keningau, ada lif di Servy..tiga tingkat penuh pelanggan baik di atas tingkat dua atau di bawah..terkenal market ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy shopping online jer cikgu...heheheh

      Delete
  6. Wahhh, beli handbag! Selamat melaram, sis!

    ReplyDelete
  7. terbaik ..dapat rezeki lah kan deanna..tahnia

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa cikgu..alhmdulillah rezeki..hehehe

      Delete
  8. klik nujjnang ..balas untuk Deanna

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. cikgu dan salah ejaan mmg sinonim...don worry cikgu Etuza..JM pun kekadang salah taip juga dek kerana nk cepat

      Delete
    2. heheheh...xpe cikgu..sy pon selalu slh ejaan...

      Delete
  10. teringat lah beberapa hari lepas pi window shopping tgk handbeg ... harga mak ai , tapi cantik2 ... perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh..bila tgk rege...mata pon leh juling kannn

      Delete
  11. Nyoping handbag ye.
    Bestnya. Tak pernah nyoping Zalora lagi.
    Bagus tu jadikan remote ctrl as scale:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...sesekali menyoping kan...nnti leh laa usha2 kt situ...mana tau ada yg berkenan...

      Delete
  12. Hehe..dulu biasa gak beli baju kat zalora..

    Tapi sekarang tak dah,, sebab sendiri jual baju, so, pakai baju yg dijual sendiri je.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa..bestnye jual baju sndiri kan...hehehe

      Delete
  13. ha'a..ada kawan JM pun suka beli dari Zalora kerana servis mg tip top harga barang juga murah..x perlu nak beratur nk berpenat jalan, cari parking, semua di hujung jari. JM je x cuba beli lagi maybe belum ada barang yg di perlukan but one day dan cari gak apa yg menarik di Zalora tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti leh la JM usha2 brg kt situ..mne tau ko2 da yg berkenan..hehehhe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...