Saturday, 3 January 2015

SESEKALI KELUAR DATING


dating

Assalammualaikum wbt....

Balik dari opis haritu...aku ajak en suami lepak-lepak kat Alamanda Putrajaya...memandangkan esoknya cuti Krismas...so boleh laa jenjalan jap kat Alamanda tuh...tujuan asal nak carik barang untuk wat hadiah kawen member opis lama kawen...cadang nak pegi kenduri dia sabtu tuhh...27 Disember...kat mana?? kek kuala pilah....hihihhiih....carik punya carik...dapat jugak barangnya...dah bayar ktorang pergi wrapping counter...so aku tak yah pikir lagi dah...senang kannn...hehehehe...setelah dibungkus...gini laa rupanya....aku beli 2 hadiah..coz malas nak pikir yang mana satu...so amik dua-dua sekali...selesai masalah...hahahahhaha




pengantin


Selesai bab hadiah...ktorang jenjalan lagi...tetiba jumpa hanger...memang nak beli pon sebelum ni...kali ni jumpa ada offer...ada 15...harga RM15.90...pada aku kira ok laa kan...coz aku pernah tengok harga hanger yang lebih kurang macam tu harga dalam RM20++...amik 1 ckup laa kan...jangan tamak sangat...hihihihi...

murah


Sebelum balik..kena makan dulu..nanti balik umah tak yah pikir dah pasal makan-makan ni...nak tau ktorang makan kat mana??? kat tempat makan bowling centre...heheheheh....sambil-sambil makan boleh tengok orang main....

bowling alamanda


Sebenarnya aku sorang jer yang makan...coz en suami kata dia kenyang lagi...aku order makanan kegemaran aku laa..macam dalam gambar kat bawah....

bowling alamanda
Tembikai laici...

chicken chop
chicken chop..extra gravy...nymmmm


bowling alamanda

Harga tak lah mahal sangat..kira standard laa harga tu kann...yang penting sedap...hehehehhe...selesai makan...ktorang dah nak balik..tapi sebelum tu...singgah dulu kat GSC...bukan beli tiket wayang...nak tau beli ape??? jenggg...jenggggg...jenggggg....hahahahahhaha

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



wayang


wayang

Beli popcorn...hahahahah....aku paling suka popcorn GSC..harum semerbak dan sedap....aku beli 2 large....1 makan dalam kete otw balik umah....1 lagi simpan dalam bekas kedap udara untuk dimakan pada hari berikutnya....best tol dating kali nih...nanti nak dating lagi...hihihihihi


29 comments:

  1. bestnya..dapat tambah eratkan hubungan ;)

    chicken chop tu menggodannya..

    ReplyDelete
  2. dating sambil santai mcam ini memang best....lebih2 lagi pasal boleh makan mcam2...

    ReplyDelete
  3. Inilah dikatakan memperbaharui hubungan kasih sayang dan cinta... ^_^

    ReplyDelete
  4. Perghhh sampai dua popcorn hehe popcorn dia sedap kan?? Manis ! Yumm

    ReplyDelete
  5. salam kenal...kembalikan kenangan zaman bercinta

    ReplyDelete
  6. ha tudia amek beli hadiah 2 terus xyah fikir2 dah hehe. adehh chicken chop tu. lapaaarrrr T____T

    ehem2~ kemain lg dating ye? besnye la hai dating dgn hasben hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah..xyah ssh2 nk pikir dh ana..

      SS...macam amy search..hhahahaha

      Delete
    2. eleh SS saja takmo tyg die dating =D

      Delete
  7. Sedapnya popcorn...I like!

    Sesekali dpt berdating manyak syok! Sambil pegang2 tangan gitu...yg penting dah halal barakahhh...hhihihii...nak kene setting date berdating ni! Kuang-kuang

    ReplyDelete
  8. Adusssss... Pop corn.... Chicken choppp... Adusssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. air lior SS menetess netess dan menjejes jejesss ahakss

      Delete
  9. untung hari2 dating ngan en somi...hehehhe...lama dah akak x pi alamanda

    ReplyDelete
  10. sedapnya ayam tu.. hehehe. memang best popcorn GSC

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau popcorn tu jer dh leh membangkitkan selera...hahahhaha

      Delete
  11. kena cari gak chicken chop ni . tergoda sudah ... pop corn sambil layan tv mmg jln lah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...pop corn mkn dlm kete pon leh habis...adehhhhh

      Delete
  12. huntunglah orang tu..ada org hajak dating ekekekeke

    ReplyDelete
  13. sesekali je ke kuar dating tu..bukan tiap2 hari ke ahaksss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...