Tuesday, 27 January 2015

HADIAH DARIPADA RAKAN BLOGGER


Assalammualaikum wbt...

Hari ni baru aku ada peluang nak update pasal hadiah yang aku dapat dari rakan blogger....hadiah yang aku dapat bila menyertai segmen dan giveaway rakan-rakan yang lain...mekasih laa yerrr...nanti leh aku join lagi...hehehehehe...nak tengok hadiah apa yang aku dapat?? 




Haaa...inilaa hadiah pertama aku dapat.....aku dapat ni dari cikgu Etuza...bila aku join segmen yang dia anjurkan....sori ye cikgu coz lambat tol nak update pasal hadiah dari cikgu....walaupon aku tak menang....tapi cikgu still bagi sijil penghargaan dan keychain yang chomel....mekasih bebanyak yer cikgu....hihihhiihi



Hadiah kedua aku dapat dari Suhailah Hamid selaku penaja kepada giveaway yang dianjurkan oleh Cik Balqis .....best giler hadianyer....dapat vitamin C dari shaklee...sebelum ni memang cadang nak beli vitamin C bila menang dapat lak yang di idamkan...syukur sangat-sangat....terima kasih bebanyak ye Suhailah dan Cik Balqis...nanti leh join lagi...hehehehe...



Hadiah seterusnya aku dapat dari Scha Nazri selaku penaja bagi giveaway yang di anjurkan oleh anamizu ....aku dapat 2 helai tudung.....1 tudung bawal 1 lagi shawl halfmoon....chantek sangat....hihihhih...mekasih bebanyak yerrrr...sonok tol bila dapat hadiah dari rakan-rakan ni...selalu nya kalau apa-apa cabutan bertuah aku memang jarang sangat bertuahnyer....hehehehehe....tapi alhamdulillah...ada gak rezeki dapat hadiah bila join GA rakan-rakan....sebenarnya aku join tak mengharapkan pape hadiah...sebagai tanda sokongan kepada rakan-rakan yang lain...tapi bila menang hadiah...aku anggap sebagai bonus....mekasih kepada semua yang berjaya anjurkan GA dan segmen...moga bertambah rezeki korang dan leh anjurkan lagi...insyaAllah aku join...hihihiih


34 comments:

  1. Bahagianya dapat hadiah banyak2 tu kan... cikgu Etuza memang pemurah orangnya... selalu hulur hadiah kat orang... semoga murah jugaklah rezekinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju!..cikgu Etuza sgt PEMURAH!

      Delete
    2. alhmdulillah..rezeki...cikgu etuza mmg pemurah org nyer..smoga makin bertambah rezekinye...hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah rezeki Allah...mekasih hihiihih

      Delete
  3. waduh..waduh..hadiah semuanya mantop..itulah kan x rugi join segmen ni ada rezeki dapatlah hadiah..Tahniah Deanna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdulillah..rezeki kann...hadiah semua mmg best belaka...mmg tak rugi join...hihihiih...mekasih JM

      Delete
  4. Congrates!! sronok nye.. sy bru blajar dunia blogging, x reti lg bab2 ni..slow2...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih...xpe..leh blaja pelan2...sy pon baru jugak..hhahahaha

      Delete
  5. wah.. byk hadiah tuu. hihi. tahniahh ye :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. insyaAllah....ada rezeki tu nanti...hihihi

      Delete
  7. wah, bertuahnya deanna..seronok tengok dapat banyak hadiah..tahniah ya deanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulillah...rezeki kan wana...mekasih wana...hihihi

      Delete
  8. Tahniah deanna, murah rezeki awak ye, alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulilah..rezeki...tq su...mekasih jugak sudi taja...hihihi

      Delete
  9. tahniah ! murah rezki kalau blogging ni. baru nk lancarkan boom. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulillah...rezeki Allah...heheheh....

      Delete
  10. Wahhhhh. Tahniah! Murah rezeki.. Sy follow sini :D
    http://inibelogceritaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah. Lega bila deanna sukaaaa. Muahh muahh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..mesti laa suka scha...mekasih tauuuu...

      Delete
  12. Tahniah ye..memang murah rezeki..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih SP....alhmdulillah...rezeki Allah hihiih

      Delete
  13. Saya kalau join giveaway memang jarang dapat hadiah. Hahaha. Tapi sebagai tanda sokongan, saya join.jugaklah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...xpe..insyaAllah ada rezeki MNH nnti

      Delete
  14. wahh besnye dpt byk hadiah! alhamdulillah lega tgk dah dpt hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah banyaknya hadiah dia....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...