Thursday, 22 January 2015

My Birthday Giveaway - by Dr. Shikin


KLIK BANNER UNTUK JOIN YER

Macam dah lama tak join GA kan....kali ni nak join GA Dr. Shikin plak...lagi pon dah  2 orang rakan blogger tag aku.... Siti Aisyah Japanie dan MNH Saster Melayu so tak kan aku tak join kan...kena support laa rakan-rakan kann...jom ramai-ramai kita join....aku pulak kena tag sape yer.....jengg...jenggg....jenggg....mari kita tengok sape yang kena....

12 comments:

  1. Anamizu terpampang di situ... He He He...

    ReplyDelete
  2. nasib baik x kena tag..good luck DM

    ReplyDelete
  3. Thanx for joining & Good luck.
    GA tamat 11.59 mlm ni.
    Pengunguman pemenang pada /sebelum 31/1/2015.
    Diharap semua peserta dapat check senarai nama kerana takut ada yang missing
    #Berikutan masalah entri terdelete sebelum ni.

    ReplyDelete
  4. ala xsempat nk join.. banyak kali dh ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...