Tuesday, 28 July 2015

BLOG MULA BERSAWANG



Source : Click Here

Assalammualaikum wbt.....


Nampak tak blog aku dah makin bersawang??? hehehehhe....mood untuk hapdet blog aku yang tak seberapa ni agak merudum sikit....balik dari bercuti...aku masuk opis...pulun buat kerja....tak sempat nak hapdet.....bukan sebab tak ada idea....tapi kekangan masa....idea nak menulis memang banyak...kadang-kadang lagi laju idea keluar daripada  kepala aku ni berbanding kelajuan aku menaip....hahhahahahaahha....




Sebenarnya kan....aku ni suka pok pek pok pek....macam-macam benda aku boleh citer....dan sebab tu jugak la aku wujudkan blog ni...so aku boleh citer macam-macam...pernah dulu roomate aku gelarkan aku sebagai "Pencerita"...sampai dia kata...tak yah susah-susah tengok TV coz kalau aku bukak citer serupa tengok drama swasta....kah kah kah.....nak tau sebab apa??? sebab..bila aku bercerita...akan disusuli dengan aksi-aksi lakonan semula Wan Maimunah....ehemmmmm...jeling SS jap....hahahhahahaha......gaya penceritaan aku kadang-kadang over acting....aku kalau 1 hari tak citer leh jadi sasau....haaaa....sampai tahap macam tuh....bab menyakat orang tok sah citer la kan...ada jer benda aku sakat orang....jadi bahan memanjanggg....hihihihihi


Hidup aku kalau boleh nak menceriakan orang disekeliling....dan aku cuba untuk membawa aura yang sama dalam dunia blog ni....dan aku tak tau sejauh mana kejayaan aku untuk membawa aura keceriaan tu....kalau pun tak berjaya sepenuhnya...sikit pun boleh la kan....hihihihihi....


Entry aku kali ni sekadar menyapu sawang-sawang yang mula banyak kat blog aku nih....harap-harap aku mampu untuk meneruskan semangat untuk menghapdet blog aku untuk esok dan hari-hari mendatang....terima kasih sekali lagi kepada rakan-rakan yang sentiasa berkunjung ke blog aku ni tanpa rasa jemu....sekarang aku masih berusaha untuk membalas komen-komen yang ditinggalkan dan mula berkunjung ke blog rakan-rakan semua....tunggu yerrrr......hehehehehehehehhehe






46 comments:

  1. Baru sapu sawang dah best..kalau mop..ngecat mesti lagi best ni..PC tunggu tau entry2 seterusnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nk cat kena lebih gigih.....hehhehe

      Delete
  2. perlahan-lahan dapatkan aura nak berblog secara aktif tu kembali....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...tgh mula panaskan badan...

      Delete
  3. wah tebal betul sawangnya tu deanna :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tebal tol kak yan...jenuh nk buang hahaha

      Delete
  4. Sue suka baca story deanna kat blog..nnt update blog tau bila mood dah kembali..

    ReplyDelete
  5. Tak sempat hapdet kata nye... Ini bukan hapdate ke? he he hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh...terhapdet laaa kah kah kah

      Delete
    2. Memang dahsyat kakak pencerita ni,..terhapdet begini panjang entrinya :) kalau betul2 update,...

      Delete
    3. Kalu betul2 update.. Dapat sehelai kertas kajang surat cinta...

      Delete
    4. hahahah...berkajang2 hasilnye yeee

      Delete
  6. Nak pinjam hampehhhgas SS tak? He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu nnti nk pinjam...tggu yerrr hahaha

      Delete
  7. Untung laa bersawang... Boleh ternak Spiderman... Keh Keh Keh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tujuan utama mmg nk trnak diorg...senang nk balik kpg nnti....melekat jer kt "belon" xyah byr tmbang kah kah kah

      Delete
    2. Vongok taw sebut2 'belon' sampai ke sini.. Hadoiiiii.... Lawakkkkkk!

      Delete
    3. kah kah kah...terbawak2 lak ceritanyaa

      Delete
  8. Baru nak cakap, jangan sampai si spider berumahtangga sudah, SS dah sebut pasai spider...kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe la kalau dia nk berumahtgga...dah jodoh dia kah kah kah

      Delete
  9. Sorry lambat sampai. Sawang pun dah tak de...bersih berkilat dah nampaknya ni.. :)

    Salam kenal Deanna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...sebelum mmg byk gak sawangnye

      Delete
  10. Hurmm...dah bersih berkilat ke? kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lom berkilat lg nih...berhabuk balik hehhe

      Delete
  11. dah ok dah ni.. tak bersawang dah.. boleh gantung langsir.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. berhabuk balik ni haa...jenuh nk buang hahah

      Delete
  12. mai sini tiup sawang..sikit je ni.blog saya lagi banyak

    ReplyDelete
  13. Nak saya bawak vacuum cleaner ngan penyapu sawang ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajak Wan Maimunah datang tolong... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. waa...bagus laa farrah....meh tlg meh hahaha

      Delete
  14. konfem bercerita siap sound effect segala bagai kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tah2 ada effect hujan... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. hahahah....merecik2...jadi laa hujan renyai

      Delete
  15. tulis blog ni tak blh cuti lama , klu tak , mmg malas amat nak menulis balik . saya ni pun asyik psiko diri sendiri je nak tulis blog nih ... huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu CM...sy ni dah mcm lama bercuti nih....rasa mcm malas betul nk hapdet adehhh....huhuuhu

      Delete
  16. majoriti kena penyakit sama deanna
    agaknya sebab pekena lemang, ketupat...tu yang naik malas memasing =)

    saya ni pun baru aje mulakan aktiviti BW =)

    ReplyDelete
  17. blog dah bersawang? boleh geng ngan JM

    ReplyDelete
  18. tgk cara tulis dalam blog pun dah tahu suka 'bercakap'

    ReplyDelete
  19. aura keceriaan katanya? amalkan EKSA Deanna...kih kih kih

    ReplyDelete
  20. bagi JM satu je yg boleh buat JM ceria...mesti jujur dan ikhlas dalam persahabatan dan bersedia memberi bahu sbg tempat mengadu..u r already make my lif happy lah Deanna...terima kasih di atas kunjungan

    ReplyDelete
  21. sama la D.. berminggu2 juga la xbuka blog lepas raya. kerja ofis menimbun. huhu

    ReplyDelete
  22. walaupun dah lama tak update ... tetap terima banyak komen :)

    ReplyDelete
  23. Kalau sibuk sangat,tak mustahil blog boleh bersawang..

    ReplyDelete
  24. Ekin pun masa raya kat kelate sibuk gak tak blh tgk blog

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...