Wednesday, 15 July 2015

MEMBORONG KEREPEK


Assalammualaikum wbt.....


Hujung minggu lepas ktorang pergi memborong kerepek....ini aktiviti tahunan la kiranya....kat mana ktorang memborong???? kat mana lagi kalau tak kat Bagan Lalang....kira dekat la jugak dari rumah aku....aku suka beli kat situ coz kerepek ubi dia nipis dan ranggup berbanding dengan tempat lain....dan macam biasa aku amik order dari kengkawan kat opis....dah alang-alang beli kan...aku tolong belikan jugak untuk diorang....hihihihih....meh aku kongsikan beberapa gambar untuk tatapan korang....












Haaaaa.....4 bakul kooooo....hahahahhaha....punya la banyak.....nasib baik orang lain tak banyak pakai bakul macam aku...kalau tak jenuh nak tunggu....hahahahahaha





Ini laa hasil memborong kat situ....penuh kete....hehheheheh....nanti nak kena bawak pergi opis pulak kan....coz 80% yang aku borong tu untuk budak-budak opis....hehehhehe......dah macam makcik jual kerepek dah gayanyaaaa.....




Ni laa sebahagian yang budak opis punya....aku letak kat meja kat opis ktorang supaya senang diorang amik....senarai rder aku tampal kat board tuhh....pepandai laa amik kan.....hahhahhahaa....











24 comments:

  1. wahhh banyaknya memborong..
    kerepek time raya memang laju je jalan... hihi

    ReplyDelete
  2. Kak Deanna kalau bab borong memborong ni memang pakar. haha

    ReplyDelete
  3. tak habis lagi mak cik ni memborong.. hehe..
    selamat hari raya maaf zahir batin ye kak D.. jgn ambik hati komen2 bergurau sendan tuu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahha....memborong tu kan sejenis pekerjaan

      Delete
  4. patutlah meriah kerepek..keroponya..ada kawan order rupanya..huhuhuhuhu..

    ReplyDelete
  5. Makkkkk aiiii... Banyakkkk gilosss...

    ReplyDelete
  6. tudiaaaa haih.. tapi memang kawasan ni famous dengan kerepek pun..
    yang roda tu CT suka tapi xmo yang bnyak msg sngt hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. situ mmg tpt org borong kerepek CT hehehe

      Delete
  7. Deanna situ ada kerepek pisang x? Susahnya nk jumpa yg sedap. Kalo ada, nnt sue nk minta deanna tlg beli la nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sue...tp masa pegi hrtu stok pisang sikit lepas raya mgkin byk kot hehehe

      Delete
  8. pergh..banyak giler ni! macam nak meniaga pulak

    ReplyDelete
  9. ni klu memborong n jual balik , blh buat duit tu ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...