Tuesday, 30 December 2014

COLLABORATE WITH ZALORA


zalora

Assalammualaikum wbt...

Haritu aku dapat emel daripada  ZALORA....bila dapat emel tu...aku baca tajuk..."Invitation to collaborate with Zalora Malaysia"...pergghhhh...tajuk macam menarik....aku pon baca laa emel tuh...dalam emel tu ada bagi link blog aku...memang dia nak offer kat aku untuk collaborate....bila baca nama ZALORA tu...macam tak sabar pulak nak tahu kolabrasi yang macam mana yang dia maksud...





zalora
emel dari wakil ZALORA
Mula-mula aku ingatkan spam...yelaa...sekarang ni kan banyak orang menipu thru emel kan...so kena laa berhati-hati...lagi pun aku dok pikir...."tak kan laa ZALORA berminat nak collaborate ngan blog picisan macam blog aku tu kan"...hehheehheeh...kena sedar diri la kan.....sebagai langkah berjaga-jaga...aku pon tanya laa kat pakcik google...ehhh...rupanya memang ramai rakan-rakan blogger yang penah berkolabrasi dengan ZALORA nih....aku jer yang tertinggal bas...hihihihih

Setelah yakin..aku pon reply emel tuh...pihak ZALORA pon reply emel dan bagitau apa yang perlu kita buat...sebagai balasan...diorang bagi voucher RM50 untuk beli barang di website dia...seperti yang diorang mintak aku pon publish entry untuk promot barangan diorang seperti di entry di sini ....selesai jer publish...diorang bagi voucher tu...so aku pon membeli-belah laa di website ZALORA tu...nak tau aku beli aper??? tungguuuuuuu...next entry k...hihihihihiih










19 comments:

  1. tahniah ... apa la yg dia shopping agaknya ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi

      Delete
    2. shopping apa dgm voucher dia bg

      Delete
    3. syyyhhhh....rahsia...ececehhhh....nti sy citer...tggu next entry yer....hahahahhaha

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi

      Delete
  6. Cemburunya saya dengan akak...mesti blog akak ni traffik tinggi tinggi ni. Kalau tak takkan Zalora nak berkolaborasi kan? Tahniah kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah hihihi...alamak..rasanya trafik sy mcm xtinggi mana....suam-suam kuku jerr..hehehheeheh

      Delete
  7. Menarik ya dpt berkolabirasi dgn Zalora.teringin juga hehe

    www.lydzar.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah...insyaAllah akan ada jugak rezeki untuk lydzar...hihihihih

      Delete
  8. byk tu voucher RM50..pesal JM x dapat pun invitation tu huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee...insyaAllah pluang JM akan ada nnti.....mesti lagi best dr sy....hihiihih

      Delete
  9. suka tgk brg zalora tp takut nk oder on9. hehehe. tak sabar nk baca entri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...