Sunday, 28 December 2014

SENARAI PEMENANG GA BY KAMEQ DEANNA

giveaway kameq deanna

Assalammualaikum wbt....

Alhamdulillah...selesai jugak penganjuran GA aku yang tak seberapa ni....seramai 130 peserta yang sudi menyertai GA aku kali nih...jumlah yang diluar jangkaan aku sebenarnyer...hehhehehehe....terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi join untuk memeriahkan lagi GA ni...seperti yang dijanjikan...aku akan umumkan pemenang yang bertuah untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan....tahniah kepada pemenang-pemenang....kepada yang tidak berjaya...jangan putus asa yer...terima kasih lagi sekali kepada semua yang menyertai GA ini...

Kepada pemenang-pemenang...jangan lupa untuk tuntut hadiah korang selewat-lewatnya 15 Januari 2014...sebarang tuntutan hadiah selepas dari tarikh berkenaan tidak akan dilayan..minta maaf yerrr....huhuhuhuhu... bagi tujuan tuntutan hadiah....korang perlu email ke chigusa.mor@gmail.com dengan tajuk email "PEMENANG GA BY KAMEQ DEANNA" bagi memudahkan aku untuk membuat semakan dan tindakan.....korang perlu mengemukakan maklumat berikut:

ID BLOGGER:
NAMA PENUH:
LINK GA:
NO. PESERTA:
ALAMAT PENGHANTARAN: (untuk buku sahaja)
NO. H/P:
(bagi hadiah cash/top up sila nyatakan pilihan anda)
CASH/TOP UP:
Sekiranya cash pilihan anda sila nyatakan nombor akaun dan nama bank tempatan yang aktif
atau
Sekiranya top up pilihan anda nyatakan operator rangkaian dan no hp yang ingin di top up


JOM KITA TINJAU SENARAI PEMENANG........


giveaway kameq deanna
1 naskah + RM10 cash/topup
PEMENANG
87. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html



giveaway kameq deanna
1 naskah + RM10 cash/topup
PEMENANG
100. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html



giveaway kameq deanna
6 X RM10 cash/topup
PEMENANG
85. http://eshazara.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html?m=0/
75. http://lissadblog.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html
30. http://ubibadok.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html
83. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html
99. http://adna2029.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html
95. http://bontokje.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html


Tahniah kepada semua pemenang...jangan lupa tuntut hadiah yerrr....kepada yang tidak berjaya jangan berputus asa...nanti aku anjurkan lagi GA yerrr..dengan hadiah yang lebih banyak..hihiihhihi...terima kasih kepada semuaaaaaa.....sayang uoollsssss....heheheehehe....



40 comments:

  1. ooo ni yang etuza terlepas join kan...tahnia kepada yang berjaya ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi lah cikgu tak join...opsss JM pun x join hihi

      Delete
  2. Tahniah semua, alhamdulillah ada rezeki.. Thanks :)

    ReplyDelete
  3. aisehman xde luck hehe. tahniah utk semua =D

    ReplyDelete
  4. Huwaaaa sedihnyaaa tak menang !!!! Sedihhhhh :((

    ReplyDelete
  5. Tahniah semuanya. Takda tersenarai, moga lain kali melekat. ;)

    ReplyDelete
  6. takde rejeki kuu. hehe. anyway, thanks for anjurkan GA niii!

    ReplyDelete
  7. Wah..tahniah pada yang bertuah.. :)

    ReplyDelete
  8. tq ya alhmdulillah ana dh sent detail ya

    ReplyDelete
  9. bestnya hadiah yg disediakan :)

    ReplyDelete
  10. uik, bila masa ktk polah segmen tek? kmk sik tauk ohh. melepas kmk nak.

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada yang berjaya.. rezeki anda.. :D

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat mereka yang menang :)

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua pemenang.. best nya

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat yang tersenarai sebagai pemenang :)

    ReplyDelete
  15. tak dak luck pulak kat sini. tahniah kepada pemenang2! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Cik Fafa...lama sis x singgah di blog..jgn merajuk tau..ada masa nanti sis JM terjah :-)

      Delete
  16. Tahnaih kepada mereka..mereka mmg dalam kategori org yg BERTUAH..

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat semua pemenang ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  18. terima kasih kak. nanti nak hantar email ye. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...